• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Ferm Børnetapet

Ferm Living børnetapeter er Dansk designede tapeter til børn.

Her på siden har vi samlet alle børnetapeterne fra Ferm.

Ferm Living er Nordisk design fra Danmark og er meget populær i hele verden

Børnetapeter med stil og stemning

Her på siden finder du alle vores børnetapeter fra Ferm Living. Ferm Living er en dansk virksomhed, og udtrykket er klassisk nordisk design med et moderne twist. De flotte børnetapeter har et stilsikkert og moderne look, samtidig med at de skaber stærke associationer til det idylliske gårdliv i Emil fra Lønneberg. Ferm Livings børnetapeter er på én gang enkle og livlige, moderne og klassiske, legesyge og stilede.

Hvis du er ude efter et unikt udtryk i børneværelset, kan vi kun anbefale tapeterne her på siden. Du kan bruge et mønstret tapet på en enkelt væg for at skabe en flot effekt, eller brug det på alle væggene for at give rummet en stærk identitet.

Fuldend værelset med Ferm Living

De flotte børnetapeter passer godt sammen med Ferm Livings øvrige børneprodukter, hvor lamper, puder, tæpper og legetøj er med til at fuldende stemningen og forvandler børneværelset til et rent mekka for dine børn.

Du finder både tapeter med bamser, indianere og naturmotiver her på siden, og der er noget for ethvert barn. Lad tapetet danne baggrund for alle yndlingslegene og brug det som en aktiv stemningsskaber, der gør værelset til barnets yndlingssted.

Kun det perfekte tapet giver det perfekte resultat, så du skal ikke være bange for at være kræsen, når du vælger tapet til børneværelset.

Smart-paper tapet gør det nemt

Børnetapeterne fra Ferm Living er ovenikøbet et fantastisk køb til børneværelset, fordi de er nemme at sætte op og skifte ud i takt med, at barnet vokser. Tapeterne er såkaldt smart-paper tapet, hvor du smører klisteren direkte på væggen i stedet for på tapetet. Så slipper du for at bakse med lange, våde tapetbaner, og du skal ikke tage højde for, at tapetet trækker sig sammen, når du har sat det op.

Derfor skal du bare sætte tapetet op, lige præcis hvor det skal sidde, og så lade det tørre. Det gør det nemt at få mønstret til at passe, så du får det flotteste resultat.