• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Vinduesmaling

Skal du have malet vinduerne, så har maler-maling.dk den vinduesmaling du skal bruge. Vi sælger både vandbaseret vindues maling og en vandbaseret olie vinduesmaling.

Vinduesmaling

Vinduesmaling kan være en super god løsning til at forbedre din boligs udvendige udseende. Gamle vinduesrammer kan hurtigt og nemt få nyt liv med en omgang ny udendørs maling, og desuden er det med til at beskytte rammerne på vinduerne.

Hvis du er på udkig efter god maling til vinduer, er Maler-maling.dk det rette sted at kigge. Vi har den bedste vinduesmaling, du kan finde, og du kan derfor være sikker på at få et fremragende resultat med maling fra os. Tag et kig på vores udvalg.

Giv hjemmet nyt liv med vinduesmaling

Det er nødvendigt at holde huset ved lige løbende, og dette gælder både udendørs og indendørs. Vedligeholdelse bør også inkludere dine vinduer. Med ny vinduesmaling udendørs såvel som indendørs kan du faktisk gøre en stor forskel i det udseende, dit hjem har. Maling af vinduer er nemlig noget, der ofte bliver glemt eller overset, når huset skal forbedres, men i virkeligheden burde det være noget, der prioriteres højt.

Ved at male vinduer kan du enten skabe noget kontrast til andre farver i dit hjem, eller du kan bruge det til at skabe et mere sammenhængende udseende. Der er desuden ingen, der siger, at du behøver at bruge den samme farve til maling af vinduer indvendig og udendørs. Du kan for eksempel sagtens vælge at have sorte vinduer indvendig samt hvide udendørs, hvis det passer godt til dit hjem.

Det kan være, dine vinduer har nogle år på bagen og derfor ser lidt medtagede ud. Det kan også være, de har været malet en anden farve, du helst gerne vil af med. Cover it vinduesmaling gør det nemt for dig at give vinduerne en pænt og jævnt lag af ny maling, så de igen bliver flotte at se på.

Udendørsmaling der beskytter vinduerne

Udover den æstetiske del, er maling af vinduer udendørs vigtigt for at beskytte rammerne på dine vinduer. Dette gælder for den sags skyld også vinduerne indendørs, men udendørs bliver de især udsat for fugt, skarpt lys og vind, og det er derfor vigtigt, at man ikke glemmer denne del.

Vinduesmalingen er ikke klæbrig, når den er hærdet, og efter påførelsen vil den fungere fantastisk som beskyttelse for træet i vinduesrammerne. Vinduesmalingen er altså god som udendørs træmaling, da den beskytter mod både svamp og råd.

Find gode vinduesmaling tilbud

Selvom pris normalt siger noget om kvaliteten på malingen, kan det sagtens være muligt at finde en godt vinduesmaling tilbud. Generelt er det en dum idé at gå efter billig maling, når du skal renovere dit hjem, da den lave pris ofte vil kunne ses i kvaliteten og betyde, at du snart vil være nødt til at finde malerpenslerne frem igen.

Det betyder dog ikke, at god indendørs og udendørs vinduesmaling behøver at ødelægge budgettet. Hos Maler-Maling.dk kan du finde maling i høj kvalitet til gode priser, og du kan vide dig sikker på, at dine vinduer både bliver flotte og godt beskyttet. Faktisk sparer du ofte helt op til 50% hos Maler-Maling.dk i forhold til priserne, du normalt vil finde hos en farvehandler. Du får desuden hurtig levering af dine bestilte varer, og du kan derfor nemt og hurtigt komme i gang med at male dine vinduer.

Helt hvid vinduesmaling eller Ral 9010 vinduesmaling?

Når det gælder vinduesmaling indendørs, er der ofte mange, der vælger at bruge hvid maling. Den hvide farve er både rolig, neutral og ren at se på, og passer derfor godt til mange hjem. Den gør det desuden nemt at indrette dit hjem med farver, da hvid stort set kan kombineres med hvilken som helst farve. Så hvis du er i tvivl om farven til dit vindue, er hvid generelt et sikkert valg, der ikke kan gå galt.

Men her er spørgsmålet så, om det skal være kridhvidt eller den populære vinduesmaling ral 9010 farve, der bruges mange steder. Denne hvide farve er lidt mere varm og gylden, og kan derfor være med til at give et blødere udtryk.

Hvilken farve, du vælger til dine vinduer, er selvfølgelig helt op til dig, og det bedste valg er ofte baseret på, hvad der passer til dit hjem. Det kan være, du har brugt ral 9010 andre steder i hjemmet, og derfor giver det god mening også at bruge vinduesmaling hvid ral 9010 for at skabe noget sammenhæng.

Alkydmaling eller vandbaseret vinduesmaling?

Hos Maler-Maling.dk kan du både købe vandbaseret maling og alkydmaling. Alkydmaling er en oliebaseret maling. Begge typer af maling er gode valg og kan for det meste leve op til dine behov, når det kommer til maling og beskyttelse af dine vinduer.

Både den vandbaserede maling samt alkydmalingen indeholder nogle midler, der er med til at beskytte dine vinduer. Disse midler modvirker nemlig det, som kaldes begroning. Begroning dækker blandt andet over alger og lignende problemer, du kan opleve med dine vinduer.

Den vandbaserede vinduesmaling kan desuden også bruges til andre overflader som døre, møbler og skabslåger. Den er derfor et oplagt valg, hvis du gerne vil male flere ting i samme farve.

God maling til vinduer – både indvendig og udvendig

Vores vinduesmaling er i meget høj kvalitet og anvendeligt til både indvendig og udvendig brug.

Vinduesmalingen klæber ikke i hærdet tilstand, og når den er påført, virker den som fantastisk beskyttelse for træet, da den virker imod både råd og svamp.
Begge typer vinduesmaling indeholder midler, som modvirker det, der kaldes begroning. Begroning er fx. alger el. lign.

Vinduesmaling benyttes også til døre, møbler og skabslåger.

Spar penge med vores billige vinduesmaling

Når du køber vinduesmaling her, så sparer du typisk helt op til 50% i forhold til de priser, du får hos farvehandleren, og med vores hurtige levering af dine bestilte varer er du hurtigt i gang med maling af dine vinduer.

Maling til vinduer beskytter rammen og det er vigtigt både indendørs og udendørs. Maler-maling.dk får maling fra anerkendte Beck & Jørgensen og det borger for kvaliteten, da adskillige professionelle malere sværger til maling fra netop Beck & Jørgensen.

HUSK: Maler-maling.dk betaler fragten, når du køber for over kr. 499,- og du får naturligvis det bedste resultat, hvis du – inden påføring – vasker maleområdet af, så der ikke er snavs på.