• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Grunder

Få en god start med grunder

Vil du give dit maleprojekt de absolut bedste forudsætninger for at skabe et godt resultat, så kommer du ikke uden om at bruge en god grunder. En grundmaling lægger populært sagt bunden for det videre malerarbejde og det forsegler og beskytter den overflade du vil dække med maling, træmaling eller vægmaling.

Grundmaling har mange navne og nogle af dem er allerede nævnt her, men du skal vide at når du hører udtryk som grundmaling, grunder, hæftegrunder, forankringsgrunder og forsegler, så er det typisk det samme de dækker over. Og vil du have det uovertrufne resultat, så er det nødvendigt at starte her.

Spar mange penge når du køber grundmaling og forsegling

Derfor er der også godt nyt i forhold til prisen. Ved at købe en god grunder her på maler-maling.dk kan du spare helt op til 50% i forhold til, hvis du smutter forbi din lokale farvehandler. Og er du ivrig efter at komme i gang, så bare rolig. Vi har dag til dag levering på langt de fleste af vores produkter.

Har du brug for hjælp vedrørende grundmaling, så har vi udarbejdet en side med råd og vejledning, lige som du naturligvis også er velkommen til at kontakte os. Skriv til os på info@maler-maling.dk eller ringe på telefonnummer 23952025. Lad os hjælpe dig, så du kan få givet dit træværk eller andet, der mangler, en god grunder maling.