• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Vandfald

Her ser du et udvalg af fototapeter med vandfald.
Vandfald skaber en indre ro, og den effekt kan fototapet med et vandfald faktisk også have.

Fototapet med vandfald

Et fototapet med vandfald åbner en hel verden af muligheder, når du skal indrette dit hjem. Vandfald leder tankerne hen på eksotiske ferier, wellness og total afslapning – præcis den stemning, du vil have i dit hjem. I vores udvalg af fototapeter med vandfald finder du flere forskellige typer, så du kan vælge præcis det vandfald, der passer ind i dit hjem. Alt du skal gøre, er at finde det perfekte sted til tapetet og sætte det op – og det er heldigvis nemt.

Sådan sætter du fototapet op

Fototapet bruges præcis ligesom almindelig tapet. Noget er klassisk papirtapet, hvor du smører klisteren på tapetet og lader det trække et par minutter, inden du sætter det op. Fordi tapetet er lavet af papir, udvider det sig en lille smule, når du smører klisteren på, så du skal sørge for at lave et par millimeters overlap, når du sætter det op. Så kan tapetet trække sig sammen, når det tørrer, uden at man kan se samlingerne.

Nogle fototapeter er derimod non woven-tapeter, som er lidt anderledes end papirtapet. Her skal du smøre klisteren på væggen, og derefter sætte fototapetet direkte på væggen. Non woven-fototapet udvider sig ikke, så her kan du sætte det op lige præcis der, hvor det skal sidde. Du skal blot sørge for at få det justeret helt på plads, inden klisteren tørrer.

Hvis du har nogen spørgsmål eller har brug for vejledning, står vi altid klar til at hjælpe. Du kan enten ringe til os eller sende en mail, så guider vi dig.

Mange muligheder med vandfald på væggen

Et fototapet med vandfald kan bruges i mange forskellige rum. Hvis du for eksempel har lyst til at få en dejlig og afslappende bid af naturen ind i stuen, kan et fototapet med vandfald være den helt perfekte løsning. Det kan også være, at du vil skabe et anderledes udtryk i soveværelset eller på børnenes værelse med et brusende vandfald for enden af sengen. Kort sagt: det er kun fantasien, der sætter grænser.

Hvis du har en virksomhed, kan et vandfald på væggen være den helt perfekte dekoration. Det giver en rigtig flot variation af farver midt i alt det hvide, som vi har tendens til at omgive os med. Samtidig skaber det ro og inviterer til både eftertanke og kreativitet.

Her hos maler-maling.dk giver vi fri fragt ved køb over 499kr. samt 30 dages returret.