• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Skove og Træer

Her finder du et bredt udvalg af billig fototapet med skove og træer, bøgeskov, birkeskov, en vissen bøgeskov, en regnskov eller en fototapet med en skov fyldt med stammer af birketræer i hvide og sorte farver. Vi har både de billige papir fototapeter og dem i den bedste non-woven kvalitet.

Skove og træer

Med et fototapet kan du bringe skoven helt ind i din stue eller i dit soveværelse og mærke hvordan, det store billede skaber en stemning af ro og fred. Der er noget ganske særligt over at være tæt på naturen, og med et fototapet af skove eller træer kan du skabe en illusion om, at du er midt i skoven, selvom du måske bor midt i en større by. Tapet med en skov skaber ganske simpelt et rum med en hyggelig aura og atmosfære, hvor du kan slappe af.

Du kan vælge mellem mange forskellige fototapeter med birkeskove, bøgeskove eller granskove. På flere af billederne har træerne forårsgrønne blade, mens solen skinner ind imellem stammerne og skaber et flot net.

En vaskeægte dansk bøgeskov går man aldrig fejl af, og du kan finde den på flere af tapeterne i mange udgaver med forskellige årstider og evt. med en lavt hængende sol elelr en sort og hvid bøgeskov. På en del af billederne har der også sneget sig en lille skovsø eller en å med, så det er lige før man kan høre vandet risle.

Eksotiske skove og bambusskov

Er du til mere eksotiske planter, finder du også fototapeter med bambusskove og palmer, og fra fjerne egne er der billeder af vandfald, regnskov og bjerge. En mere dæmpet udgave fås også med træer i sort/hvid eller i sarte nuancer.
Der er kort sagt noget for enhver smag, så det er bare at vælge den, du synes bedst om.

Få et flot fototapet med skov i dit hjem

De senere år har fototapeter oplevet en renæssance, så det i dag igen er blevet meget populært at smykke et rum med et kæmpestort fototapet. Et fototapet kan noget, som et almindeligt tapet ikke kan; - det giver rummet et helt andet liv, hvor man uvilkårligt drages mod det store foto. Det kan næsten give dig en følelse af, at du selv er til stede i en skov, eller at skoven er lige uden for dit vindue.
Mange af skov-billederne har også et lysindfald, som kan være med til at påvirke dit humør i positiv retning, ligesom både træer og landskaber er med til at skabe ro i sind og krop. Tag et kig rundt på siden her og lad dig inspirere. Og måske finder du lige netop det fototapet, som er det helt rigtige til dig og dit hjem.

Kræver det ikke en større malermester uddannelse at sætte det op?

Nej, dog ikke. Fototapet er i et eller flere dele, afhængig af størrelsen. I de fleste tilfælde følger der klister med til at lime det op. Når du har sikret dig, at den pågældende væg er ren og tør, og at der ikke er ujævnheder på den, kan du gå i gang med at smøre klister på væggen til et stykke ad gangen. Herefter sætter du stykkerne op og sætter dem ind over de foregående, så de overlapper hinanden, så mønsteret i billedet passer sammen.
Hold øje med at du får billedet til at sidde rigtig sammen ved de forskellige stykker.

Er fototapetet for stort, kan det skæres til med en hobbykniv ved loft og gulv og evt. ved væggene i begge sider. Fototapet i non-wowen kvalitet eller smart paper, er i en digital kvalitet som ikke strækker sig, når den bliver våd. Det er en stor fordel og meget nemmere at opsætte en birkeskov på væggen, når det er en god kvalitet papir eller non-woven Vlies, det er lavet af.

Du får altid en god service hos Maler Maling

Har du spørgsmål til opsætning af fototapet eller bestilling af det, er du meget velkommen til at tage fat i os hos Maler Maling. Du kan fx ringe til os på alle hverdage på telefon: 23 95 20 25 fra kl. 9 til 17. Vores kundeservice har også en mailadresse, som du kan skrive til. Den er: info@maler-maling.dk
Vi sender dine varer fragtfrit til dig, hvis du bestiller for over kr. 499 kr.