• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Fotostater

Find et stort udvalg af fotostater her hos maler-maling.dk. En fotostat (stort foto sat op på tapet, så det kan sættes op på væggen med tapetklister) kan give dit rum sit helt eget udtryk. Det er derfor vigtigt for os, at vi har mange fotostater, du kan vælge mellem. Se hele udvalget her på siden, og læs nederst på siden mere om, hvordan du kan sætte dine fotostater op på den helt rigtige måde.

Vi hjælper dig gerne, når du skal bruge vejledning til at vælge din fotostat, og naturligvis også, hvis du har spørgsmål til opsætning eller andet.

Her finder du et stort udvalg af fotostater.

Et fotostat er store billeder på tapetstykker, som sættes sammen til store billeder, som klistres op på væggen med tapetlim.

Hurtig levering og gratis fragt ved køb af fotostater for over 899 kr. ellers kun 69kr. i fragt til hele landet.

Se Vejledning i opsætning af fotostater

Fotostater indeholder flere ruller eller stykker tapet med billeder på, som opsættes med tapetklister, lige som almindeligt tapet, så det danner et stort panoramabillede på din væg. Du kan nemt og billigt få et kæmpe billede op på væggen med fotostater.

Fotostater sidder bedst fast og ser pænest ud på en glat spartlet væg. Man kan dog godt sætte fotostater op ovenpå gammelt savsmuldstapet, hvis den er intakt og sidder rigtig godt fast, på væggen.
Sætter man fotostaten op på savsmuldstapet, vil den få en lidt ruflet og ujævn overflade, og samlingen i fotostaten, vil måske ikke sidde helt så flot, som hvis der var spartlet inden opsætningen af fotostaten.

De mest populære fotostater er et billede af verdenskortet fra folkeskolen som vi alle kender den, samt et billede af en birkeskov, med solen skinnende igennem skoven, og et flot billede af New York City by night, lige til at sidde op på væggen i stuen eller soveværelset.