• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Malertape

Her på siden finder du alt i malertape til dit næste projekt. Malertape er den lille detalje, som gør hele forskellen for dit projekt i sidste ende og sikrer dig en perfekt finish.

Afhængigt af dine behov er der et par forskellige typer malertape og produkter med malertape, som du kan vælge imellem for at få det bedste resultat.

Uanset hvilket projekt du skal i gang med, kan det godt betale sig at tænke i afdækning, inden du begynder. Vægmaling, fugning og spartling kan næsten ikke undgå at dryppe og sprøjte, og mange gange kan pletten ikke fjernes helt igen. Du risikerer med andre ord, at sporene efter dit projekt kan ses i mange år efter – på den dårlige måde. Derfor er det vigtigt at dække alle udsatte områder af på forhånd med en skudsikker kombination af malertape, afdækningsplastik og afdækningspapir.

Malertape sikrer dig et godt resultat

Som standardafdækning skal du som minimum bruge afdækningstape, som holder lister, paneler stikkontakter og lignende fri for dryp af maling og sikrer dig en helt lige overgang. Vi har afdækningstape i flere forskellige bredder, så du får den helt rigtige størrelse til dit behov. I de fleste tilfælde er det bedst at bruge den bredeste tape, så du får en sikker afdækning, men i andre tilfælde passer en smal tape bedre til opgaven.
Skal du arbejde på vinduer, er det en god idé at bruge UV-tape, så du undgår, at afdækningstapen smelter fast på glasset eller vinduesrammen.

Afdækning med papir eller plast

Skal du male større ting som vægge eller møbler, bør du bruge papir eller plastik til afdækning. Har du trægulve, er afdækning med papir bedst. Det ligger godt på gulvet og kan suge malingen, så du ikke slæber den rundt under skoene.
Hvis du har tæppe på gulvet, skal du altid bruge plastikafdækning, som fungerer bedre end papir på det bløde gulv.

Ved Maler-Maling har vi gjort det ekstra nemt for dig og forhandler bla. afdækning med tape, så du ikke skal rode rundt med tape og afdækning hver for sig. Den færdigmonterede malertape gør arbejdet nemmere for dig og sikrer dig et godt resultat uden fejl.