• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Børneværelset

Her på siden finder du et stort udvalg af fototapet til børn og børneværelset samt teenageværelser og piger og drenge, som gerne vil have et flot billede op på væggen, enten af deres idol eller en speciel tegneserie eller tegneseriehelt.
Vi har bla. Disney fototapet og Star Wars samt Marvel og Komar fototapeter til de små.

Her kan du se vores udvalg i fototapet til børn og børneværelset.

Fototapet til børneværelset

Hvis du vil skabe liv og glade dage på børneværelset, og desuden sikre dig, at dit barn har det sejeste børneværelse han eller hun kunne ønske sig, er det en fremragende idé at vælge et af vores flotte og farverige fototapeter med børnetema.

Børne fototapet – noget for enhver smag

Uanset hvad der måtte være af størst interesse hos dit barn, vil et fototapet til børneværelset falde i god jord. Vi tilbyder et stort udvalg i børnetemaer, og vi er sikre på, at I kan finde noget, der falder I jeres smag. Det kan være, at Disney-figurerne er i høj kurs hjemme hos jer, og i så fald vil det være en oplagt mulighed at vælge et fototapet med dette. Det kan også være, at fascinationen for superhelte såsom Spiderman og Hulk er enorm, hvorfor det ville give mere mening at vælge sådan et. Vi tilbyder ligeledes fototapet med dyretema, som uden tvivl vil skabe glæde hos de små. Mulighederne er mange, og det er kun din fantasi, der sætter grænser.

Gør værelset attraktivt

Fototapet med børnetema er en nem måde hvorpå du kan pifte børneværelset op og samtidig sørge for, at dit barn kommer til at elske at bruge tid derinde. Med et børne fototapet er du sikker på, at du får skabt en forandring i værelset, som kan ses. Fordelen ved et fototapet med børnetema er, at det er nemt at opsætte og ligeledes nemt at pille ned og udskifte med et andet tema, når barnet er blevet ældre og har fået ny interesse.

Hos Maler Maling tilbyder vi et stort udvalg af fototapet til børneværelset, og vi glæder os til at hjælpe dig med at finde netop det, der vil passe til jer.


Med fototapet kan man skabe en rigtig fed stemning på et børneværelse, eller man kan sætte en fototapet op, med eks. Peter plys og skabe en hyggelig og sød stemning, hos den lidt mindre dreng.
Hvilken dreng ville ikke elske at få et kæmpe billede op på væggen af bilerne fra Cars? Det kan de nemt få på næsten ingen tid, med fototapet med billede på.

Fototapet sættes op på væggen som almindeligt tapet.