• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Retro

Retro fototapet er tapet med billeder på af gamle ting eller i gammel stil, og med afdæmpede farver.

Retro fototapet

Et fototapet med retro tema giver mange muligheder for spændende og anerledes indretning. Hos Maler Maling har vi et stort udvalg af fototapeter med retro tema, og vi er derfor sikre på, at du kan finde noget, der falder i din smag. Måske drømmer du om at integrere et gammelt verdenskort i din indretning, et smukt portræt eller et klassisk og stilrent tapet. Uanset hvad du vælger, glæder vi os til at hjælpe dig.

Boost din indretning med et retro tema

Vi lever i en moderne tid, hvor mange produkter købes fra ny og masseproduceres. Måske er det netop derfor, at der er opstået en interesse for en stil, der hører fortiden til. Det er blevet meget moderne at sammensætte sin indretning, således at der er tale om et mix mellem nyt og gammelt. Problemet med denne trend er, at retro-produkter stiger i pris, fordi der er høj efterspørgsel. Det har vi hos Maler Maling løsningen på. Vi tilbyder retro fototapet, som kan hjælpe dig med at skabe den stemning, du ønsker at frembringe i hjemmet. Du vil opdage, at et fototapet med retro stil vil skabe en anderledes og hyggelig stemning i dit hjem, fordi det står i god kontrast til den typisk minimalistiske, skandinaviske stil.

Mulighederne er mange for opsætning

Når du skal til at bestemme dig for, hvor dit retro fototapet skal sættes op, er mulighederne rigtig mange. Du kan opsætte det lige der, hvor du føler mest for det. Måske har du et lille kontor, hvor du plejer at fordybe dig i bøger og arbejde. Hvis det er tilfældet, vil det være oplagt at opsætte dit retro fototapet i dette rum. Det kan også være, at du drømmer om at gøre retro stilen til et gennemgående tema for din indretning. I så fald vil det give mening at opsætte det i stuen.