• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Flamingo stuklister

Vi har et stort udvalg i stuklister i flamingo. Stuklister i flamingo er lette, og vejer ikke ret meget. Det gør det nemt for dig at sætte dine stuklister op, også selv om du står alene med det.

Flamingo stuklister

Stuklister af flamingo fra Maler Maling skaber nyt liv i dine stuer i en flot klassisk stil. De giver rummet karakter og signalerer din sans for god og sikker stil. Og stuklisterne er oven i købet så nemme at arbejde med, at du ikke behøver professional hjælp fra en håndværker til at sætte dem op. Med nogle få stykker værktøj og lidt håndværkersnilde kan du sagtens selv klare det. Du er også velkommen til at ringe eller maile til vores kundeservice, hvis du bliver i tvivl om noget. Så står vi klar til at svare på de spørgsmål, der måtte melde sig midt under processen, og vi giver også gerne gode råd og vejledning. Du kan kontakte os på mail til: info@maler-maling.dk eller på telefon: 23 95 20 25.

Elegant og stilrent

Vi kender alle de flotte gamle murermestervillaer og patriciervillaer, hvor både stuer og spisestue har et hvidt loft. Mange af disse lofter har desuden en flot stuk, - både stuklister hele vejen rundt langs væggen samt en fin roset midt på loftet. Også mange lejligheder i ældre bygninger har stuklofter. Stukken er med til at fortælle historien om tidligere tiders byggestil, og den giver et markant udtryk til rummet. Det sender signaler om en vis elegance og højner rummets kvalitet. Mange mennesker ønsker i dag at bevare disse smukke, gamle stuklofter eller endda at skabe nye i rum og bygninger, hvor der ikke tidligere var stuk på loftet.
Så hvis du er i gang med et renoveringsprojekt, der indbefatter gamle stuklofter, eller du ønsker at etablere nye stuklofter i et nybyggeri eller i et hus, som ikke tidligere har haft den type lofter, så er du kommet til det helt rette sted. Maler Maling tilbyder nemlig et stort udvalg af stuklister og andet tilbehør til stuklofter.

Stuklister af polystyren

Ved renovering af ældre huse er det ofte nødvendigt at nedtage den gamle stuk for fx at lægge flere stuer sammen, ligesom der er behov for det i mange hjem, hvor man har et ønske om at skabe et stort køkken-alrum. Da de gamle stuklister oftest er malet adskillige gange og profilerne derved udviskede, er det en klar fordel at tage dem ned og kassere dem.
Hos maler-maling.dk kan du købe nye stuklister af flamingo, som er lige til at sætte op. Listerne er fremstillet af opskummet polystyren skum. Det betyder, at de, i modsætninger til lister af sammenpressede flamingokugler, ikke smuldrer, når du saver i dem.

Gør det selv

Du kan nemt selv arbejde med stukken og sætte den op på de ønskede steder. Vær grundig med at måle op, så du er sikker på, hvor lange listerne skal være. Herefter kan du skære dem over med en hobbykniv, eller du kan save dem over i en savekasse med den tilhørende sav. Stukken limes op med stuklim, som du smører på i en stribe på de kanter, der skal limes ind på væg og loft. Limen er også god at fuge med, hvis du har nogle små revner mellem de forskellige stykker lister. Når limen er tør, kan den evt. pudses med sandpapir, så den får den helt samme profil, som stuklisten har. Herefter kan du male på både lister og lim med den samme loftsmaling. Og så er bare tilbage at nyde det flotte resultat.

Maler-malings service

Hos maler-maling.dk har vi Danmarks vel nok laveste priser på stuklister, og da vi lagerfører alle de forskellige typer, kan vi levere varerne til din dør indenfor et par dage.
Vi sender dine varer helt gratis, hvis du bestiller for min. kr. 499, og vi leverer altid lynhurtigt.

Køb stuklister i flamingo hos maler-maling.dk. Stuklister i flamingo er meget fleksible, og de er nemme at save til, da de ikke smuldrer, hvilket er med til at gøre det endnu nemmere, når du skal sætte dem op.