• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Stuk rosetter

Se vores store udvalg af stukrosetter her på siden. Vi har rosetter i mange forskellige prisklasser, udformninger og materialer. Fælles for dem alle er, at når du vælger at sætte rosetter op, får dine rum et helt særligt udtryk.

Prikken over i'et med rosetter

Prikken over i’et, når det kommer til stuklofter, er naturligvis den flotte stukroset, som sidder midt på loftet og binder hele rummet sammen. I denne kategori findes et utal af rosetter af meget forskellig karakter. Så hvad enten du er til småt eller stort, eller til enkelt eller voluminøst, så er der helt sikkert lige den rette roset til dig og dit projekt. Hos Maler Maling har vi et stort og varieret udvalg af stukrosetter, som, sammen med fine stuklister, vil være med til at give den sidste finish til dine stuklofter. Kig en tur rundt på siden mellem alle stukrosetterne og de forskellige vægpaneler, og lad dig inspirere af de mange fotos med idéer til, hvordan du kunne bruge rosetter og paneler på dine lofter og vægge.

Rosetter i loftet er en elegant løsning

Rosetter til loftet er med til at skabe en hyggelig stemning og et elegant look i hjemmet. Når du skal vælge de rette loftrosetter, skal du være opmærksom på materiale og størrelse, da det ikke er alle modeller, som er beregnet til at blive boret i. Lamperosetterne adskiller sig fra pyntestuk rosetter i flamingo både med hensyn til slidstyrke og designs.
Hos Maler-Maling.dk finder du et stort udvalg af rosetter til loft, og vi giver gode råd til valg af stuk og rosetter, så du får de bedste udgaver til dit hjem.

Loftrosetter i masser af designs, priser og størrelser

Stuk i loftet er langt fra kun til ældre boliger og store villaer. Der findes et stort udvalg af forskellige designs, som gør det muligt for alle at få smuk dekoration til loftet.
Når du skal vælge stuk til loftet, skal du både være opmærksom på design, og du skal forholde dig til størrelse og materiale. Mens nogle stuk rosetter alene er beregnet til pynt, er andre fremstillet i kraftigt materiale, som holder til at blive boret i, så de kan fungere sammen med en loftslampe.
Har du væglister eller stuk derhjemme, skal du vælge en roset i samme stil og design, så du opnår et harmonisk look i hjemmet.

Du kan blandt andet vælge rosetter til loftet med følgende ornamenteringer:

  • Blomstret
  • Rillet
  • Buet
  • Stjerneformet
  • Blank overflade
  • Ring

Hvilket design der er det rette for dig, afhænger dels af, om du ønsker at montere stukkaturen sammen med en lampe, og hvorvidt du har væglister i forvejen.
Skal du bruge din stuk roset sammen med en lampe, skal du vælge en model i hårdt PU-skum. Skal rosetten monteres til pynt uden lampe, kan du vælge de billige stuk rosetter i flamingo.

Stuk roset og valg af materiale

Når du skal vælge loftroset, skal du først og fremmest gøre dig overvejelser om, hvorvidt rosetten skal bores i eller ej, hvis den skal hænge sammen med en lampe.
Lamperosetterne er fremstillet af PU-skum, der er et slidstærkt og hårdt skummateriale, der tåler slid og boring. De adskiller sig fra flamingomodellerne, da de har plads til ledninger og lampeudtag, som kan skjules, når du monterer din roset sammen med din lampe.
Vil du have en stuk roset til pynt, kan du vælge de billige rosetter i flamingo, som findes i mange forskellige udgaver og størrelser.

Montering af lampe i loft med stuk roset

Montering af loft stuk afhænger af, om rosetten skal monteres med lampe eller ej. Det anbefales at bruge et hul-bor, når du har stuk rosetter med lampeudtag. Begge rosetudgaver skal monteres i loftet ved hjælp af stuklim.
Om du er til roset med lampeudtag eller ej, er stukkaturen formalet i hvid overfladefarve, når du modtager den. Du kan male rosetten i en hvilken som helst farve, du ønsker, når du bruger vandbaseret maling.
Ønsker du at male din stuk roset, er det en praktisk fordel at gøre det, før du monterer den i loftet.

Drømmer du om stuk?

I disse år bliver mange ældre huse og lejligheder renoveret. Mange mennesker er betagede af stuklofter og vil gerne bevare dem, hvis det er muligt. Ofte vil man som ny ejer gerne sætte sit eget præg på boligen, og der er måske behov for at ændre på opdelingen af rum med fx. nedrivning af nogle vægge, som derfor kan give udfordringer til en allerede eksisterende stuk i loftet.

Mange gange ser man også, at både stuklister og rosetter har været malet over et utal af gange, hvilket kan have sløret eller næsten fjernet de ellers så fine detaljer, der ofte er på stukrosetter. Det kan derfor være en stor fordel af rense al den gamle stuk ned og starte helt forfra, - hvilket samtidig også giver mulighed for at få renset flere lag af forskellige typer maling af loftet. Med et helt bart ”lærred” kan du således selv vælge, hvilken type stuk du ønsker at sætte op.
Stukrosetterne fås i meget forskellige størrelser og typer. Uanset om du vælger den helt enkle roset i en klassisk stil eller en stukroset med fine og snørklede mønstre, kan du sætte den sammen med stuklister med en profil, der fint matcher din roset. Flot og ekstra elegant bliver stuk i loftet også, hvis du kombinerer det med vægpaneler eller væglister i samme stil.

Det er enkelt og lige til

Stukrosetterne er formstøbt i PU polyuhrethan skum. Dette gør, at selv meget små og fine detaljer i mønstret står knivskarpt, og det gør dem desuden nemme at håndtere. På mange af rosetterne er der et lille rundt felt i midten. Her kan du bore hul til lampeudtag, hvis du har behov for det.
Rosetterne limes blot fast på loftet, og her anbefaler vi, at du Adefix stuklim. Den er nem at arbejde med, og den har desuden en god vedhæftning og holdbarhed.
Med nye stukrosetter fra maler-maling.dk slipper du for at arbejde med de gamle rosetter af gips, og med lidt fingersnilde og gå-på-mod kan du sagtens selv sætte stukrosetter op.

Få råd og vejledning

En enkel fingerregel, når du skal vælge roset, er, at hvis du skal have en lampe til at hænge i midten, skal den gerne være lidt i samme stil som rosetten. Så en gammeldags lampe passer rigtigt fint sammen med en roset, der har et flot og detaljeret mønster; mens en moderne lampe i et enkelt design går bedst i spænd med en stuk, der også er enkel og stilren i sit udtryk.
Vi ønsker at tilbyde den allerbedste service til vores kunder, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os på mail: info@maler-maling.dk eller ringe på telefon: 23 95 20 25, hvor vores servicecenter har åbent på alle hverdage fra kl. 9 – 17. Vi står klar til at svare på spørgsmål og til at hjælpe med gode råd og vejledning til dit projekt.

Gammeldags eller moderne stuk rosetter

Overvejer du en stuk roset til køkken, stue eller soveværelset, stuk i loftet som der skal hænge en lampe i, så er kutymen den, at hvis det er en gammeldags udseende lampe, så skal du bruge en stuk roset med masser af mønster i, og er det en lampe med et mere nymodens designerpræg, så prøv en mere stilren stuk roset med minimalt mønster.

Stuk rosetterne bliver leveret med GLS eller fragtmand. Fragten er GRATIS ved køb over 899kr.

Er du i tvivl om valg af stuk roset, så ring til os på 23 95 20 25 eller skriv på info@maler-maling.dk. Vi besvarer gerne dine spørgsmål.

Hos maler-maling.dk sælger vi både de moderne og nyeste rosetter, og vi tilbyder også rosetter i en mere gammeldags stil. Så er det op til dig, at vælge den roset der passer bedst til din bolig.