• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

DKK 349,00
På fjernlager

Leveringstid: 3-5

Epoxy resin er en glasklar 2. komponent epoxy lak, som kan bruges til støbning af tykke flader med epoxy lak op til 20mm. af gangen.

Brug epoxy resin til at lave et fedt spisebord af gamle træplanker, hvor du måske støber epoxy i midten af to planker, og blander lidt tonepasta eller effekt i resinen.

Ønsker du et tykkere lag epoxy resin end 20mm. (2 cm) så giver du et ekstra lag, efter mindst 24 timers tørretid, og gentager processen, indtil du har tykt nok lag.

 

Rækkeevnen på 1 kilo er ca. 0,9M2. ved 1mm. lagtykkelse.

Berøringstør: 72 timer.
Gennemhærdet: 7 dage.
Genbehandling: Efter 24 timer (20° C)
Pot Life: ca. 50min. ved 20° C.
Forbrug: ca. 1,15 kg/mm/m² afhængig af underlag og metode.
Temperatur: Bedst ved 18°C-23°C. Min. 18°C Max. 30°C
Luftfugtighed: Max. 85% RF Temperatur i luft og underlag skal være min. 3°C højere end aktuelt dugpunkt. Direkte fugt/vand på overfladen i hærdetiden, kan forårsage bobler, uklarheder og nedsat styrke.

 

Brug altid handsker og beskyttelsesbriller under arbejdet med epoxy resin og epoxy lak.

Se video med arbejdsgang og gode idéer.

Tip: Hvis der opstår små luftbobler i din epoxy resin, så kan du få dem væk ved at bruge en varmeblæser eller hårtørre, og blæse varm luft ovenpå resinen, imens den er helt flydende. Det får luftboblerne til at stige op og forsvinde.

Har du et stort projekt, hvor du skal bruge meget epoxy resin. Så tag fat i os, og hør om en god pris på din epoxy lak. Vi laver gerne en god pris, på et større antal bøtter resin.

Varenr: CF1689100