• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Epoxy Resin

Her finder du epoxy resin, til at lave flotte epoxy borde med og andet med gennemsigtig tyk epoxy lag. I epoxy resin, kan man blande farver og lave flere tykke lag af epoxy lak.

Få maksimal styrke med epoxy resin

Epoxy resin er et stærkt og holdbart materiale, der er ideelt til mange forskellige formål. Det er et populært materiale, der bruges til alt fra reparationer til konstruktion af nye møbler. Med epoxy resin kan du få maksimal styrke og holdbarhed, så du kan få det bedste resultat.

 

Hvad er epoxy-resin?

Epoxy-resin kaldes også for epoxy-harpiks. Epoxy harpiks er en form for polymer, der er lavet af epoxy-resin og en hærder. Det er et hårdt, stærkt og holdbart materiale, der ofte bruges til at lave møbler, epoxy resin bord, kunstværker og andre skulpturer. Det er også et populært materiale til at lave vandtætte forseglinger, da det er modstandsdygtigt over for vand og andre elementer.

 

Hvordan påføres epoxy resin?

Epoxy resin påføres ved hjælp af en pensel, en rulle eller ved hældning. Laver du et epoxybord, kan du sagtens bare hælde din epoxy resin ned i hullet, hvor det skal være. Først skal du sørge for, at overfladen, som du skal påføre epoxy-resin på, er ren, tør og fri for støv. Derefter skal du blande epoxy-resinen i henhold til producentens anvisninger. Når du har blandet epoxy-resinen, skal du påføre den på overfladen med pensel, rulle eller ved at hælde det ud. Det er vigtigt, at du følger producentens anvisninger, når du påfører epoxy-resin.

 

Hvordan tilsættes farvestoffer til epoxy resin?

Epoxy resin kan farves med forskellige farvestoffer, herunder pigmenter, glimmer, farvepulver og farvepastaer. Det er vigtigt at sørge for, at farvestoffet er kompatibelt med epoxy-resinen, før det tilsættes. Når dette er bekræftet, skal farvestoffet blandes med epoxy-resinen, indtil det ønskede resultat og farver er opnået. Det er vigtigt at huske, at farvestofferne kan ændre farven på epoxy resinen, når den tørrer.

 

Hvordan måles og blandes epoxy resin?

Epoxy resin måles og blandes ved at veje de to komponenter, der udgør epoxy-harpiks, og derefter blande dem sammen. Det er vigtigt at følge producentens anvisninger for at sikre, at epoxy-harpiksen blandes korrekt. Når de to komponenter er blandet, skal de hældes ud på et glat, rent overflade og spredes jævnt.

Vores epoxy resin kommer i 1 kilos bøtter, hvor man hælder hærderen ned i basen, og rører godt rundt i ca. 2 minutter, inden det påføres dit emne.

 

Hvad kan man bruge epoxy resin til?

Man kan bla. bruge epoxy resin til at lave de meget populære epoxyborde med, og man kan også bruge det til at lave andre møbler, kunstværker, skulpturer og andre projekter. Epoxy resin er også et godt materiale til at lave vandtætte forseglinger, da det er modstandsdygtigt over for vand og andre elementer. Det er også et godt materiale til at lave transparente overflader, da det er gennemsigtigt. Epoxy resin kan bruges på mange forskellige materialer og overflader, herunder træ, metal og støbejern. Der er mange muligheder med epoxy resin, så det er kun fantasien, der sætter grænser!

 

Facts om epoxy resin:

  • Epoxy resin er et stærkt og holdbart materiale, der bruges til at skabe stærke og holdbare overflader.

  • Epoxy resin er en epoxy-harpiks, der kan bruges til at skabe et bredt udvalg af overflader, herunder glatte, strukturerede, glasagtige og endda farvede overflader.

  • Epoxy resin er et nemt materiale at arbejde med, og det er let at påføre, forme og polere.

  • Epoxy resin har en høj modstandsdygtighed over for mekanisk slid, fugt og kemikalier.
Se alt i epoxy gulvmaling her