• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Hvid vægmaling

Hvid vægmaling er førstevalget i langt de fleste husstande landet over. De hvide vægge giver nemlig et minimalistisk udtryk og skaber samtidig plads til larmende møbler. Hvid maling til vægge findes i mange forskellige typer og prisklasser.

Hvid vægmaling

Ved at læse op på emnet kan du blive klogere på hvilken hvid maling, der opfylder dine behov. Det er for eksempel ikke ligegyldigt om du får fat i hvid maling glans 5 eller hvid træmaling. Bliver du opmærksom på de små finesser, vil du med garanti vælge den allerflotteste hvide maling!

Hvid vægmaling; det populære valg

Der er mange grunde til, at hvid maling er taget i brug i rigtig mange boliger. Hvide vægge har nemlig en tendens til at få rummet til at virke større og lysere. Således er det ofte rarere at befinde sig i et rum med hvide vægge end et rum med mørke vægge.

Hvid vægmaling kommer i mange forskellige afskygninger. Derfor er det vigtigt, at du selv læser op på emnet eller spørger fagfolk til råds. På den måde skaber du nemlig de bedste forudsætninger for at finde den rette vægmaling hvid.

Den hvide nuance; Maling ral 9010 eller ren hvid?

Når du skal finde hvid maling til vægge, skulle man tro, at der kun var én farve at vælge imellem; nemlig hvid. Virkeligheden er dog en anden. Der findes nemlig flere forskellige nuancer af hvid. Blandt andet ren hvid eller en mere knækket hvid som maling ral 9010.

Har du hvide møbler i din bolig, kan det være en god idé ikke at vælge en ren hvid maling. Med ren hvid vægmaling på væggene kan dine møbler nemlig komme til at se gullige ud, når de står i kontrast til væggen. Ved at benytte et farvekort kan du finde den helt rigtige nuance af vægmaling hvid.

Billig hvid maling – hvid vægmaling tilbud

Skal du købe hvid vægmaling er prisen naturligvis ikke ligegyldig. Her på siden finder du billig hvid vægmaling i god kvalitet. Når det gælder hvid vægmaling, kan det nemlig ikke anbefales at gå på kompromis med kvaliteten.

Vil du gerne have et flot resultat, der holder i mange år, bør du købe hvid vægmaling i høj kvalitet. Dog kan du sommetider være så heldig at finde hvid vægmaling tilbud. Det betyder altså, at du både kan købe til en god pris og samtidig få fingrene i formidabel hvid vægmaling til en billig pris, og derved få billig vægmaling. Hvad mere kan man ønske sig?

Hvid maling pris; skab et overblik over udvalget på nettet

Det kan være svært at blive klog på hvid maling pris. Vægmaling fra forskellige producenter har nemlig ikke den samme dækkeevne. Således kræver det et større regnestykke, hvis du skal finde frem til den bedste hvid vægmaling pris.

Her på siden finder du overordnet billig hvid vægmaling. Således behøver du altså ikke at betale det hvide ud af øjnene, når du skal have malet dine vægge. Når det gælder hvid maling pris, kan det anbefales at tage et kig på nettet. Således kan du nemlig danne dig et overblik over hvid vægmaling fra de forskellige producenter.

Find den rette glans til din hvide vægmaling

Hvis du er på udkig efter hvid vægmaling, er du uden tvivl stødt på begrebet glans. Glans varierer fra 0 til 100. Men hvad har glans egentlig af betydning for din vægmaling hvid? Det er i høj grad to faktorer, der spiller ind, når der er tale om glans:

  • Rengøring af den malede overflade
  • Overfladens refleksion af lyset

Jo højere glansen er i din hvide maling, jo glattere vil overfladen også være. Det vil altså sige, at hvid vægmaling med høj glans er lettere at rengøre og reflektere rummets lys i højere grad. Skal du finde den rette glans til din vægmaling hvid, er det vigtigt, at du kigger på malingens formål.

Hvid maling glans 5, hvid maling glans 10, hvid maling glans 25?

I hvid vægmaling fortæller glansen, hvor mange procent lak malingen indeholder. I hvid maling til vægge med glans 25 er der eksempelvis tale om maling med 25 procent lak. Glansen på din maling afgøres af, hvor du skal bruge din vægmaling hvid.

Skal du eksempelvis male i opholdsrum, børneværelser og gangarealer anbefales det, at du benytter mat hvid maling glans 6, 7 el. 10. I køkkenet anbefales det, at du benytte hvid maling glans 10 til 25, og på badeværelset anbefales det at du benytter hvid maling glans 25 til 50.

Således kan du altså regne ud, om hvid maling glans 10 er det helt rigtige for dig, eller du skal have fat i en anden glans. Er du i tvivl, kan du naturligvis altid spørge fagfolk til råds.

Billig hvid vægmaling til stuen

Stuen er ofte et rum, der bliver brugt i høj grad. Derfor anbefales det, at du benytter hvid vægmaling glans 10 til 6 i dette rum. Således får du nemlig hvide vægge med en flot finish, som er behagelig at kigge på.

I stuen vil der ofte være mange andre elementer som sofaer, sofaborde og måske endda et spisebord. Derfor kan det være rart at finde en hvid maling til vægge frem. På den måde bliver rummet nemlig mere roligt og harmonisk.

Hvid maling glans 25 til køkkenet

Vil du male med hvid maling i køkkenet anbefales det, at du bruger maling med en glans mellem 10 og 25. I et køkken har det nemlig stor betydning, at væggene er nemme at rengøre, og derfor skal glansen være højere.

Har du ikke en glasplade eller klinker bag vask og komfur, er det umuligt at undgå, at der vil komme stænk fra madlavning på væggen. Derfor har det stor betydning, at din vægmaling hvid kan holde til at blive vasket ofte.

Hvid vægmaling; find den helt rigtige slags

Skal du købe hvid vægmaling, kan det være en god idé at overveje, hvilke kriterier der skal opfyldes. Skal væggen eksempelvis kunne holde til jævnlig afvaskning, eller er det vigtigere, at der er tale om mat hvid maling?

Ved at finde frem til dine behov, bliver det lettere for dig at træffe det rette valg, når du skal finde hvid vægmaling.