• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

New York

På denne side har vi samlet vore fototapeter med motiver fra forskellige steder i New York City og på Manhattan. Fototapet giver masser af atmosfære til din stue, og er du en af de mange danskere, som elsker New York, så kan du med et New York fototapet få en bid af storbyen hjem i stuen. Vælg dit fototapet med New York motiv herunder.

Fototapeter er det populære valg

Fototapet oplever stigende popularitet i disse år. Det skyldes blandt andet at du får en helt anden stemning i rummet, da der er godt med liv i disse billedmotiver.

Er dit fototapet i større størrelse, er det typisk opdelt i 2, 4, 6 eller 8 stykker. Det gør opsætningen nemmere. Du sætter fototapet stykkerne op på væggen med almindeligt tapetklister, og stykkerne er lavet sådan, at de kan overlappe hinanden en smule.

Er dit fototapet for bred eller for høj til din væg, så kan du nemt skære det til med en saks eller en kniv.

Mange fordele ved at købe New York fototapet hos Maler-maling

Ved at købe dit New York fototapet her på maler-maling.dk får du hurtig levering og bestiller du for blot kr. 499,- så betaler vi fragten.

Har du behov for vejledning vedrørende New York fototapeter, så er du meget velkommen til at kontakte os på info@maler-maling.dk eller på 23952025.