• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Stuk

Stuk sætter et særligt præg på din bolig. Tidligere foretrak de fleste af os enkeltheden og rene linjer, men stuk er blevet et særdeles populært produkt til at give boligen personlighed. Se vores store sortiment af stuk fra de anerkendte producenter Normastyl, Grand Decor, Axxent, Luxxus og mange flere. Hos maler-maling.dk har vi både stuklister, rosetter, stuklister til LED-lys og meget mere. Brug menuen her på siden, når du skal vælge din stuk. Har du spørgsmål til, hvilken stuk du skal vælge, hvordan du sætter den op eller andet, så hjælper vi dig meget gerne. Du er velkommen til at kontakte os.

Stuk i stort udvalg

Vores stuk- og roset sortiment indeholder bl.a. følgende mærker:

Og i den lidt mere specialiserede ende finder du naturligvis også stuk som:

Næsten alle vores stuklister og stuk rosetter er formalet fra fabrikken, og du kan derfor ofte nøjes med at give dem ét lag maling i det omfang, du finder det nødvendigt.

Inden for markedet af stuk findes der mange billige produkter, men er du ude efter kvalitets stuk, anbefaler vi Arstyl, Wallstyl, Grand Decor, LUXXUS og AXXENT, idet de er lavet i et hårdere materiale og dermed bedre tåler stød og tryk.

Er du interesseret i et kvalitetsprodukt med lang holdbarhed, så er det et af de fire ovennævnte produkter, du bør vælge.

Nogle billige flamingostuklister, lavet af flamingokugler, kræver en overfladebehandling med noget inden der påføres maling. Ellers krymper malingen på stuklisterne, og det giver et meget uskønt resultat. Vores kvalitets stuk skal ikke overfladebehandles inden maling påføres.

God og mindre god flamingo stuk

Nomastyl stuk hører til i flamingo stukken, men absolut i enden med høj kvalitet, da det er en fastere type flamingo, end det der ofte ses på billige stuklister, og i forhold til eksempelvis gipsstuk er Nomastyl stuk meget nemmere at arbejde med. Gips stuk kræver ofte både lim og fugemasse i samlingerne samt skruer til at holde stukken oppe med.

Nomastyl skæres nemt og hurtigt til med en hobbykniv – eller med en sav i en stuk skærekasse. Derudover har Nomastyl den fordel, at det udviser god fleksibilitet og derfor nemt kan følge væggen, hvis den er lidt skæv.

Er rummet ovalt eller med deciderede rundinger, så finder du også flex stuk her i shoppen.

Stuklisterne bliver leveret fra dag til dag med GLS. Fragten er gratis ved køb over kr. 899. Alle andre leveringer koster kr. 69,- i fragt.

Alle stuk lister bliver leveret, anført med "må stilles" på fragtbrevet, så du slipper for, at GLS tager dem med retur, hvis du ikke er hjemme.

Ønsker du rådgivning eller viden om design og priser, eller mængder af stuk og rosetter, hvortil du mener, at der kan være et godt tilbud at hente, så kontakt os gerne på telefon 23 95 20 25 eller info@maler-maling.dk.