• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Blomstret tapet

Her finder du et udvalg af blomstrede tapeter med blomster i mange forskellige farver og størrelser af blomster.

Filtrer efter farve
Ryd filtrering

Blomster i indretningen

De seneste år er det blevet moderne med farver og mønstre i indretningen. Selvom vi i mange år har betroet os til den minimalistiske skandinaviske indretning, så er der de sidste par år sket et skift indenfor hvad der trender i boligindretningen. Alting behøver ikke længere være så minimalistisk som muligt faktisk snarere det modsatte. Nogle af de gamle trends, som har været uddøde i mange år begynder at poppe op igen, og det ser vi blandt andet indenfor tapet- og malerverden.

Tapet er blevet moderne igen, og ikke bare de klassiske tapeter som kan gøre det ud for en farvet væg, men også de prangende tapeter med masser af mønstre og farver. Nogle af de trends, som blandt andet hørte 70’erne til har vundet stort indpas i indretningen igen, og det gælder blandt andet blomstret tapet.

Blomster på væggen

Her på siden finder du et stort udvalg af tapet med blomster. Blomstret tapet fås i mange forskellige udgaver, så hvad enten det er den klassiske fortolkning af blomster eller den mere moderne fortolkning af blomster mønster, så har vi mange forskellige at vælge imellem.
Med blomster på væggen kan du fremhæve din personlige indretning og skabe en særlig stemning i dit hjem. Hvis du synes de klassiske blomstre mønstre bliver for tunge til din indretning, så har vi masser af enkle blomster designs, som bidrager til en hyggelig stemning i hjemmet uden at være for meget.
Blomstret tapet fås i mange forskellige design, så hvis du er til det enkle, så har vi blandt andet blomstret tapet i sort, som passer perfekt ind i den minimalistiske indretning uden at bryde de rene linjer, som mange holder af at indrette med. Vi har flotte tapeter med blomster i mange forskellige afskygninger, så du kan vælge om det skal være småblomstret tapet eller storblomstret tapet, som skal pryde dine vægge. Når der skal vælges tapet, er det stort set kun fantasien, der sætter grænser, og det gælder også for blomstret tapet. Her på siden finder du alt fra svensk inspireret blomster tapet til barok inspireret tapet.

Få sommerhusstemning ind i dit hjem

De fleste forbinder sommerhus med gode og hyggelige stunder. Et sommerhus er et hyggeligt sted at være med masser af plads til rolige stunder med familien, hvor hyggen er i fokus. Der er en helt særlig stemning i et sommerhus, det er en stemning, som mange af os godt kunne tænke os at tage med hjem, når ferien er slut.
Med smukke tapeter i hjemmet kan du skabe en sommerhusstemning, som bidrager til ekstra meget hygge i hverdagen. Vi har masser af tapeter, som kan skabe en sommerhusagtig stemning i hjemmet, som til forveksling minder om at være i sommerhus. Har du en romantisk indretningsstil, hvorfor så ikke fremhæve stilen med romantisk tapet, som både fremmer dine personlige stil, men som også bidrager til en romantisk stemning, hvor der er plads til hyggelige stunder. Blomstret tapet i indretningen giver dit hjem en særlig hyggelig stemning, og med vintage blomstret tapet kan du skabe en sommerhusagtig stemning i dit hjem.

Tapet med roser

Her på siden har vi et stort udvalg af tapet med forskellige blomster, men vi har også et stort udvalg af tapet med roser. Tapet med roser fås i mange forskellige designs, hvad enten det skal være store eller små roser, eller du ønsker baggrunden i en særlig farve. Tapet med roser lyder i manges ører umoderne, men det behøver det bestemt ikke at være. Blomstret tapet og herunder også tapet med roser er blevet meget moderne i indretningen, fordi tapeter bidrager til en særlig stemning i hjemmet, og fordi at tapeter kan være med til at udtrykke en personlig stil i hjemmet. Vi har masser af moderne tapet her på siden, som du kan bruge i din personlige indretning.

Moderne tapet kan bruges i alle hjemmets rum, så hvad enten det er børneværelset eller køkkenet, som trænger til en makeover, så kan det sagtens lade sig gøre med tapet med blomster og fugle. Flot tapet kan bruges på alle vægge eller bare en enkelt væg, hvis du trænger til forandring i dit hjem.
De sidste par år er det især blevet moderne at male endevæggen i et rum, men hvorfor ikke prøve noget anderledes og tapetsere væggen med tapet i stedet. Hvis du kan lide at indrette med antikke ting og vintage fund, så har vi et stort udvalg af vintage tapet, som med garanti passer ind i din indretning. Her på siden kan du finde masser af inspiration til at indrette med tapet, så lad dig inspirere og find det tapet, som passer bedst i din indretning.

Der findes et stort udvalg af billig tapet online, så hvis du vil skabe forandring i hjemmet, så kan tapet helt sikkert bidrage til noget særligt i dit hjem. Køb tapet her på siden og skab en hyggelig stemning i hjemmet.