• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Folie til møbler

Forny dine møbler med klæbefolie

Er du træt af at se på de gamle møbler, eller trænger skabslågerne i køkkenet til at blive frisket op? Det behøver ikke være dyrt at give dine møbler eller et rum et nyt udseende. Det kan være dyrt at spare op til et nyt køkken eller badeværelse, men det behøver heldigvis ikke at koste alverdens at give dit hjem en makeover.

Med selvklæbende folie kan du nemt og billigt give dit hjem en ny stil eller friske gamle møbler op, det er stort set kun fantasien, der sætter grænser. Møbelfolie er en selvklæbende folie, som kan bruges på alle glatte overflader, hvad enten det er et smykkeskrin eller fliserne på badeværelset, der skal friskes op.

Møbelfolie kan bruges på meget andet end møbler, hvilket gør det til en let og effektiv måde at renovere på. Det er en folie, som er let at montere, så du behøver ikke at være håndværker, for at skabe forandring i dit hjem.

Hvad enten du går og drømmer om matsorte skabslåger eller gule fliser på badeværelset, så er der med garanti en folie til dig. Folies fås i et hav af farver og teksturer, så hvis du drømmer om et marmorlook eller et trælook kan du benytte dig af henholdsvis folie i trælook eller selvklæbende folie i marmor. Det kan også være du drømmer om at give din møbler eller andre overflader et metallisk look, så kan du vælge mellem kobberfolie, guld folie, sølv folie eller folie i chrom. Det kan også være at du gerne vil give bryggerset eller køkkenet et mere simpelt look, så kan du eksempelvis benytte dig af hvid folie, sort folie eller endda folie i børstet stål. Som du nok kan fornemme er der stort set ingen grænser for, hvad du kan gøre med folie og her på siden er der et stort udvalg af folier i forskellige overflader, folie med mønster og folie med print.

Hvorfor indrette med folie

Først og fremmest er det utroligt nemt at indrette med folie, fordi det netop ikke kræver nogle håndværksmæssige evner at give sig i kast med. Det er samtidig en billig løsning, i forhold til at gå ud og investere en masse tid og penge i at renovere det rum, som du synes trænger til forandring.

Med folie kan det godt betale sig at tage nogle modige valg, eller måske går du meget op i boligindretning, og så ved du helt sikkert også at tiden skifter. Det der er moderne lige nu, er måske ikke moderne om et år. Med møbelfolie kan det betale sig at være med på moden, det er nemlig en billig måde at få tidens trends ind i dit hjem. Med møbelfolie gør det heller ikke noget, hvis moden ændrer sig, det er nemlig nemt at fjerne den gamle folie og påføre en ny og anderledes folie, hvis man trænger til forandring.

Med møbelfolie kan du sagtens personliggøre og ændre din stil, det fås nemlig i forskellige overflader. Så hvis det er skabslågerne i soveværelset, der er ved at være slidte at se på, så kan du sagtens påføre folie på dem. Det kunne eksempelvis være spejl folie, hvis du godt kunne tænke dig et spejl i soveværelset.

Det kan også være at fliserne på badeværelset er gamle og umoderne, så kan du give dem nyt liv med flisefolie. Folie til badeværelset kan bruges til forskellige formål, hvad enten det er fliserne eller badeværelsesmøblerne, der skal frises op.

Hvordan påføres folie

Inden du giver dig i kast med dit kreative projekt, er det vigtigt at du har overvejet hvor folien skal sidde, og hvad folien skal kunne tåle. Hvis folien skal kunne tåle at blive tørret over med en fugtig klud, så er det vigtigt at du vælger en folie, som egner sig til det, det kunne eksempelvis være trælook folie eller en anden folie med en blank eller mat overflade.

Inden du går i gang med at påføre folien, er det en god idé at folien har de rette mål. Hvis det er en mindre overflade, der skal dækkes, som eksempelvis et møbel, kan du med fordel skære eller klippe foliet ud i den passende størrelse, inden du går i gang.
Folie er let at tilpasse med saks eller kniv, og når du går i gang med monteringen af folie, kræver det kun en saks eller kniv og presseplade. Pressepladen bruges til at skabe en jævn overflade, så du undgår luftbobler eller folder i folien. Det er altså ikke den store værktøjskasse du skal ud at investere i for at dekorere med folie.

Folie på låger er forholdsvist nemt at montere, fordi det ikke kræver den store tilskæring. Hvis det er et lille møbel eller et møbel med mange overflader, der skal dækkes, kan det godt tage lidt længere tid, men det er stadig et nemt projekt at give sig i kast med, og det tager væsentligt kortere tid end at slibe og male møblet. Klæbe folie er nemt at arbejde med, fordi at bagsiden af foliet klæber til den overflade hvorpå det skal monteres. Det er dog vigtigt at huske, at overfladen skal være tør og ren inden du går i gang.

Folie i køkkenet

Hvis det er køkkenet, der trænger til nyt liv, så er der stort set ikke den overflade i køkkenet, som ikke kan beklædes med folie. På soklen kan der påføres sokkel folie, på skabene kan du få klæbefolie til skabe og du kan faktisk også beklæde væggen med selvklæbende folie, det kunne eksempelvis være hvis du drømmer om en kobberplade bag komfuret, så kan du bruge kobberfolie på væggen i stedet for en stænkplade. Folie holder lige så godt som maling, og så er det heldigvis let at tørre over, hvis der kommer fedtede fingre eller fedt fra madlavningen på.

I køkkenet er der masser af overflader, som kan beklædes med folie, men det gælder også for husets andre rum, så hvad enten det er et møbel eller et rum, der trænger til en overhaling, så er folie et let og overkommeligt projekt at give sig i kast med.