• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

LUXXUS

Luxxus stuklister er lavet af et særligt materiale af hårdt skum. Dette gør, at stuklisterne er ret hårde, og de kan holde til en god mængde stød. Denne type stuk er formalet hvid fra fabrikken, så de er nemme at ændre udseende på farvemæssigt.

Når du køber LUXXUS stuk, så kommer de i standardlængde på 2 meter, hvilket betyder at prisen nævnt her neden for er afpasset til 2 meter stuk. Listerne er lavet i polyurethan, hvilket giver flotte effekter i forhold til en super skarp profil og et stort udvalg af mønstre.

Denne stukliste er fremstillet af det belgiske firma Orac, som har ry for at lave fantastiske stuklister, bl.a. Axxent, som du også finder her i shoppen.

Tip til at få et flot resultat ved brug af Luxxus stuklister

Når du fuger samlinger af stuk eller revner mellem stuklister og væg / loft, så er tippet til at få en forrygende flot finish at male listen over med maling, hvad enten den skal være hvid eller en anden farve. Ved at give stuklisten et lag maling får du et rigtig flot resultat. Hver gang!

Har du spørgsmål om Luxxus stuk eller stuklister generelt, så kontakt os gerne på info@maler-maling.dk eller på telefon 23952025.