• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Magneter

Her kan du finde ekstra stærke magneter i form af supermagneter eller små og billige køleskabsmagneter - og selvfølgelig også alt det her imellem.

Magneter

Hos os har vi et kæmpe udvalg af magneter. Der er mere til magneten end den normale køleskabsmagnet. Faktisk har magneten mange former, som hver især kan bruges til noget forskelligt. Magneter kan både bruges til dekoration, opbevaring og endda også som legetøj. Det der først og fremmest bestemmer en magnets formål, er styrken. Svagere magneter er typisk dem, som bliver brugt som bogstavsmagneter til køleskabet, hvorimod de stærkere typisk bliver brugt til opbevaringsløsninger.

Magneter til køleskabet

Det første mange tænker på, når de hører ordet ”magnet” er køleskabet. Du kan bruge magneterne til at hænge en indkøbsseddel op, så du ikke glemmer den eller til at vise dit barns tegning frem. For mange er køleskabet blevet en alternativ opslagstavle, hvilket også betyder at der skal bruges magneter. Vi har et stort udvalg af dekorative magneter. Du kan både få smiley magneter og bogstavs magneter. Du kan også få små stærke magneter, som er i stand til at holde tungere papir oppe. Selv hvis du ikke bruger dit køleskab som opslagstavle, kan magneter være flotte og dekorative.

Brug magneter i kontoret

Magneter kommer som sagt i mange former. Faktisk behøves køleskabet ikke at være din opslagstavle. Hvis du synes, at magneter er smartere end nåle, kan du overveje at investere i et magnetisk whiteboard, eller du kan lave din egen D.I.Y. magnetiske whiteboard tavle med vores magnetmaling og whiteboard maling. Du kan med fordel bruge en power magnet til at sætte en kop fast på din opslagstavle, så du kan have tuscher klar til, når du skal skrive en lille note. En opslagstavle er heller ikke den eneste måde, hvorpå du kan inkorporere magneten på dit kontor.

Hold styr på ledninger med en magnet

Hvis du gerne vil holde styr på alle dine ledninger og USB-stik, kan du også nemt selv lave en løsning. Ved at klistre en magnet på bordkanten, kan du med en lille klips sørge for, at alle dine stik sidder fast, så du altid kan finde dem igen på ingen tid. På den måde undgår du også at alle dine ledninger bliver viklet ind i hinanden. Faktisk er magneten genial til mange forskellige opbevaringsløsninger. Du kan også sy en lille magnet fast på dine viskestykker, så de nemt kan hænge på både køleskabet, vasken og ovnen.

Alfabet magneter

En anden type af magneter til børn er alfabetmagneterne. Du kan både få dem som billige køleskabsmagneter eller i form af store og kraftige magneter. Magnetiske bogstaver er en god måde at introducere dit barn til både stavning og tælling. Fordi bogstaverne er magnetiske, er det nemt at holde værelset rent, da magneterne for det meste vil befinde sig på en magnetisk opslagstavle eller på køleskabet. Ulempen ved andre bogstavslegetøj er netop, at værelset hurtigt kommer til at flyde i b’er og a’er.

Hvad er en neodym magnet?

Et af de ord, som man tit møder, når man læser om magneter er Neodymium. Neodymium magneter er den som tit bliver kaldt for super magneter eller power magneter. Grunden er selvfølgelig, at neodymium er meget magnetisk. Hvilket gør, at det er et vigtigt element i en kraftig magnet. Fordi neodymium er så magnetisk, kan det faktisk være et godt alternativ til elektromagneter som før har været det stærkeste, man kunne finde på markedet. Man ser dog ikke kun neodym magneter i industrielle maskiner, men også i almindeligt magneter. Hvis du skal bruge en kraftig magnet er neodym magneten en af de stærkeste og mest holdbare løsninger.

Hos maler-maling.dk gør vi vores bedste for at have et bredt udvalg af magneter. Vi finder stolthed i at kunne være en pålidelig forhandler med sans for gode produkter. Hos os har du mulighed for at finde billige magneter, men hvor der ikke er sparet på kvalitet.