• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Non-woven fototapet

Non-woven fototapet er lavet af Vlies eller smart paper kvalitet, hvor du nemt smører eller ruller klisteren op på væggen, og opsætter de tørre baner/stykker tapet, og skærer til oppe på væggen med en hobbykniv. Nemmere bliver det ikke.

Non-woven fototapet – en smart løsning

Non-woven fototapet er et materiale, der både er smart i udseende og nemt at bruge. Non-woven fototapet er lavet af Vlies som også kaldes smart paper kvalitet, og det er en fordel i flere henseende. Hos Maler Maling synes vi, at det skal være nemt at indrette sig på en smart og anderledes måde. Dette er netop muligt med Non-woven fototapet, fordi alle kan sætte det op. Processen er simpel, fordi du blot skal smøre klisteren op på væggen og derefter opsætte de tørre stykker tapet. Til sidst benytter du en hobbykniv til at skære tapetet til. Det er nemt og bekvemt, fordi det hele foregår på væggen.

Et bredt sortiment i non-woven fototapet

Hos Maler Maling tilbyder vi et bredt sortiment i non-woven fototapet, som gør det nemt for dig at skabe et anderledes og spændende hjem. Vores sortiment af smart paper fototapet indeholder blandt andet skove i farve eller sort/hvid, sort/hvid marmor, træstammer og udsigt over New York City Skyline. De forskellige muligheder sørger for, at du kan finde noget, der falder i din smag, og det betyder ligeledes, at du kan variere temaerne i de forskellige rum i boligen.

Skab den rigtige stemning med et non-woven fototapet

Mulighederne med et non-woven fototapet er mange. Først og fremmest kan du bruge smart paper fototapetet til at skabe den stemning, du drømmer om. Måske elsker du at gå lange ture i skoven, men føler ikke at du har tiden til at gøre det så ofte, som du gerne ville. Dette problem er løst, hvis du opsætter et non-woven fototapet med skovtema. Ligeledes er fordelen ved et smart paper, at du uden problemer kan pille det ned, hvis du får lyst til at udskifte det med et andet tema. Mulighederne er mange i forhold til, hvilket rum du opsætter Vlies i. Hvis du ønsker en central placering, hvor du ofte vil lægge mærke til det valgte tema, er det en fordel at opsætte det i stuen. En anden mulighed er at bruge non-woven fototapet i soveværelset til at skabe en rolig og afslappende atmosfære.

Få svar på spørgsmål om non-woven fototapet

Hvis du måtte have spørgsmål til non-woven fototapet, eller et andet tema, skal du ikke tøve med at ringe til os på telefon 23952025 eller skrive på mail info@maler-maling.dk. Vi står altid klar til at hjælpe dig. Desuden sørger vi for, at du har 30 dages returret, hvis du skulle fortryde valget.

Det bliver ikke nemmere med non-woven kvalitet

Med non-woven, Vlies og smartpaper fototapet, bliver det simpelthen ikke nemmere at sætte fototapet op på væggen. Materialet er stabil og udvidder sig derfor ikke, når det kommer op i den våde tapetklister. Tapetet trækker sig heller ikke sammen, når det tørrer op, som alm. papir fototapet vil gøre. Der er altid et mønster som man skla have til at passe, på de mindre stykker fototapet. Det er også nemmere på et non-woven fototapet og vlies fototapet.

Med en fototapet i non-woven kvalitet, skal du bare smøre eller rulle tapetklisteren op på væggen, til et stykke tapet af gangen, og sætte det tørre stykke fototapet op og glatte det ud og sørge for at det sidder hvor det skal. Derefter smører du klister på til det næste stykke non-woven fototapet og sætter stykket op, så mønsteret passer sammen med det første stykke non-woven fototapet. Sådan fortsætter du, indtil alle stykkerne er opsat ved siden af hindanden, og hele din væg er fyldt ud, med fototapet.

Er der noget af fototapetet som stikker for langt ud over loftet, gulvet eller i siderne, kan du nemt skære i det med en hobbykniv, inden det tørrer op.

Non-woven fototapet er altid i en lidt bedre kvalitet, end papir fototapet, og kan derfor også bedre tåle at man tørrer af på overfladen, med en fugtig klud.
Overfladen og i det hele taget materialet er også i en meget bedre kvalitet, end fototapet i papir.