• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Selvlysende maling

Selvlysende maling til væg

Maling med selvlysende effekter (også kendt som ”Glow in the dark” maling) er den perfekte dekoration til børneværelset, hvor der kan skabes helt unikke rammer for barnet. På ungdomsværelset er der garanti for at rave-malingen vil blive et hit i vennekredsen.

Den grønne, neon maling er nem at arbejde med, og du vælger selv, hvilke motiver og universer der skal skabes med den fascinerende maling.

Her hos maler-maling.dk tilbyder vi selvlysende maling i høj kvalitet.

Herunder finder du vores produkter inden for dette samt alt den information om den populære, selvlysende maling, som du har brug for, når du vil have succes med dine kreative malerprojekter derhjemme.

Udfold dig med fluorescerende maling

De fleste af os kender de selvlysende stjerner og galakser, som blev sat på lofter og vægge i børneværelset, og som i mørke skabte en hyggelig og tryg ramme. Nu kan du anskaffe dig maling og selv kreere det univers eller de motiver, som du ønsker at falde i søvn til på væggene i dit hjem.

Med selvlysende maling er det kun fantasien, som sætter grænser for, hvilke rammer du ønsker at opleve, når mørket falder på.

Den populære maling er et fluorescerende stof, hvilket betyder, at det optager energi via stråling fra solen og gengiver denne energi som lys, hvilket ses i mørke.

Fremfor at bruge klistermærker kan du selv forme de mønstre og motiver, som du holder af på væggene derhjemme.

Det er langt fra kun på børneværelserne, at den fluorescerende maling er eftertragtet. På ungdomsværelset kan der skabes imponerende motiver, som skaber personlige rammer. På offentlige stedet kan rave maling bruges til at skabe de mest stemningsfulde rammer for rave fester.

Sådan arbejder du med neon maling

Den karakteristiske, grønne maling er beregnet til indendørs brug, og med lidt forberedelsestid kan du være sikker på, at dine kreative motiver vil skabe de mest personlige rammer i lang tid frem.

Før du begynder at male, skal du vaske væggene, så de er rengjorte for skidt og snavs. Dette sikrer, at malingen opnår en bedre klæbeevne, og at motiverne bibeholder deres udtryk og former i længst mulig tid.

Den store fordel ved malingen er, at den er vandbaseret. Det vil sige, at den er nemmere at arbejde med sammenholdt med de oliebaserede malinger, der stiller større krav til arbejdsprocedure og rengøring af pensler.

Når du skabe de smukkeste udtryk med din selvlysende maling, skal du følge denne fremgangsmåde:

  • Start med at vaske væggene og lad dem tørre
  • Brug de pensler som i størrelse matcher dine motiver
  • Ønsker du at påføre flere lag, skal du vente mindst 1 time, efter forrige lag er malet
  • Opbevar din selvlysende maling i tørre og kølige omgivelser

Det er en fordel at male flere lag, så du opnår den klareste og mest tydelige effekt på dine selvlysende motiver. Sørg for at give malingen lov til at tørre før du begynder at male oveni dine motiver. Det anbefales, at du venter mindst 1 time med at male nyt lag.

Selvlysende maling til rave, kreativitet og personligt design

Små stjerner og galakser på børneværelset, abstrakte motiver på ungdomsværelset eller kærlige citater på værelset i din lejlighed? Hvordan du bruger din selvlysende maling, er helt op til dig. Du kan bruge den til at skabe de mest personlige og charmerende rammer i hjemmet, og malingen kan bruges til alle medlemmer i husstanden.

Hos børnene hjælper det, at de har trygge og afslappende omgivelser at falde i søvn til om aftenen. Fremfor et sort og mørkt børneværelse kan motiver af helikoptere, bamser eller andre yndlingsmotiver hjælpe barnet med til at falde i søvn om aftenen.

Hos teenageren kan malingen skabe de mest personlige rammer, som med sikkerhed vil imponere vennerne. Hos det unge menneske har det stor betydning, at han eller hun selv kan forme de fysiske rammer på værelset, der kan bruges til at udtrykke sig på.

Det er ikke kun børn og unge, som kan få glæde af neon maling med selvlysende effekter. Vil du skabe de mest personlige og hyggelige rammer i dit hjem, kan du bruge maling til at skrive små citater, som vil lyse op i bestemte rum i din bolig.

Det kan være ordsprog, som får dig til at mindes en særlig person, eller det kan være citater, som motiverer dig og får dig til at føle dig tryg.

Skal jeg bruge pensel eller malesvamp til Glow in the dark maling?

Dine motiver afgør, hvilke redskaber du skal bruge, når du påfører Glow in the dark malingen. Er det motiver med former, kan det være en fordel at skære dem ud i pap og bruge en malesvamp, når motiverne skal påføres væggen. Dette skaber de mest tydelige former, og det er den nemmeste arbejdsmåde.

Har du mindre detaljer på dine motiver, er det nemmest at bruge en pensel, som passer i størrelse. Om du er til små og tynde eller tykke og grove pensler, er op til dig og den måde, du bedst opnår kontrol over redskabet på.

Arbejder du med abstrakte udtryk, kan du vælge at lade fantasien udfolde sig. I denne forbindelse kan det være ideelt at have 2-3 pensler i forskellige størrelser, som du kan vælge imellem.

Du skal være opmærksom på, at des tydeligere og mere markant udtryk du ønsker med din selvlysende maling, des flere lag skal du male. Dette kan være en god idé at have i mente, når du vælger motiver.

Hvor kan jeg male med min selvlysende maling?

Du kan male med selvlysende maling på alle vægge, der er glatte og rengjorte.

Når du arbejder med GlowPaint, skal du overveje, hvor dine motiver males på væggene. Malingen bliver selvlysende, når den er i kontakt med lyskilder. Det kan både være fra solen og fra almindeligt, hvidt lampelys.

Vil du have den mest effektive opladning, skal du male dine motiver på vægge, hvor sollyset falder direkte ind på dem. I denne situation vil malingen oplades med energi efter cirka 40 sekunder. Når malingen oplades via lampelys, vil der gå op til 30 minutter, indtil de selvlysende effekter kan opstå.

Vil du skabe de mest effektive, selvlysende motiver, kan du placere en lampe nær på motiverne på væggen.