• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Stuk prøvekuffert

Lån en prøvekuffert med forskellige stuklister og væglister samt fodlister

Med prøvekufferten hjemme hos dig selv, kan du og din familie sidde i ro og mag, og beslutte hvilken stukliste eller vægliste, som passer bedst til jeres hjem og indretning.

Stukprøvekufferten bliver sendt til dig med GLS. Når du er færdig med at se stuklisterne igennem, sætter du returlabelen på kassen og afleverer kassen hos en GLS pakkeshop.

Prisen på 149kr. er inkl. fragt og returfragt.

De 500kr. i depositum vil ikke blive trukket på dit kort, hvis kassen returneres tilbage i samme stand som du modtog den.

En special stuk prøvekasse lavet kun til dig

Vi har SÅ mange forskellige stuklister og fodlister efterhånden, at det ikke giver meget mening at sende dig bare én prøvekasse med stuk i.
Det bedste vi kan gøre er, at du fortæller os hvilke stuklister du gerne vil se en prøve af, og så laver vi en kasse til dig, med dem i, og måske et par ekstra, hvis vi kan se at det giver mening ud fra den stil eller den størrelse du har bedt om stukprøver på.

Vi vedlægger en returlabel i kassen, og når du har valgt din stuk, så sætter du bare den vedlagte returseddel på, og afleverer kassen i en GLS pakkeshop, og så ryger prøverne retur til os igen.

Har du spørgsmål inden bestilling eller ønsker du andre stuk prøver end dem du ser her i udvalget, så tøv ikke med at kontakte os her hos maler-maling.dk på enten mail eller telefon.