• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Træ folie

Giv boligen liv med træfolie

Er du på udkig efter at skabe en ny stemning i din bolig, er træ folie lige noget for dig. Du kan nemlig få folie til bordplader, folie til møbler, folie til døre, folie til vindueskarm. Ja, på næsten enhver glat overflade, er det muligt at opsætte folier.

Hvis der er visse rum i din bolig, der trænger til en kærlig hånd, er det oplagt at gøre brug af trælook folie. Med denne type af folie kan der nemlig skabes et varmt og indbydende udtryk, uden at du skal ud at investere i dyre træmøbler.

Selvklæbende folie træ – genopdag din bolig

Når det gælder folie træ, har du utrolig mange muligheder. Fordelen ved folie er, at du kan opnå den stil som træoverflader giver, uden at du skal ud at investere i dyre løsninger.

Køber du billig folie kan du komme langt i forhold til at skabe en ny stil i dit hjem. Med folie indpakning behøver træ nemlig ikke være noget, som kun hører sig de mest fornemme huse til. Ved hjælp af træ folie kan du bevare boligens allerede eksisterende elementer, og derved er der mange penge at spare.

Giv dit køkken en opdatering

Køkkenet er et af de rum, som hurtigt bliver slidt, fordi det skal holde til lidt af hvert. Der bliver vasket op, hakket grøntsager, stegt og kogt, og dette påvirker naturligvis køkkenets inventar. Vil du give køkkenet et nyt look, er det derfor oplagt at benytte dig af folie køkken.

Der findes både selvklæbende folie til køkkenlåger og selvklæbende folie til køkkenbordplade. Det vil sige, at du har mulighed for at ændre stilen i dit køkken fuldstændig. Klæbefolie til skabe kan være lige det, som du har brug for, hvis du er på udkig efter nye og spændende løsninger.

Montering af selvklæbende folie

Selvom det måske lyder meget godt med klæbe folie, er det naturligvis også væsentligt, at du ved, hvordan montering af selvklæbende folie foregår. Monteringen er enkel og forudsætter således ikke, at du er en haj inden for selvklæbende folie trælook.

Skal du opsætte træ folie på en plan overflade, gælder det overordnet set, at du først skal rengøre det valgte område. Dette gør du bedst med et affedtende middel. Herefter gør du overfladen våd og tager foliens bagpapir af. Slutteligt placerer du folien på overfladen og skraber overskydende vand væk.

Det kan tage nogle dage, før fugtskjolder i limen forsvinder. Er klæbe folie blevet opsat korrekt, kan du dog godt glæde dig til et flot resultat.

Folie til møbler

Som nævnt tidligere kan træ folie opsættes på plane flader. Det er dog også muligt at finde møbelfolie. Køb folie, hvis du ønsker at dine møbler skal stå frem på en ny måde.

Har du eksempelvis nogle møbler, hvor overfladen ikke længere er pæn. Eller har du nogle møbler, hvor du godt kan lide konstruktionen, men ikke er fan af materialet, så er selvklæbende folie til møbler vejen frem for dig.

Selvklæbende folie træ kan give indtrykket af, at dine møbler er langt mere eksklusive, end hvad de i virkeligheden er. Træ folie kan derfor med fordel bruges, hvis du vil indføre en ny stil i dit hjem for billige penge.

Folie på dør

Der findes få ting her i livet, der er lige så charmerende som smukke trædøre. Er dit hjem ikke i forvejen udstyret med trædøre, kan det dog være et større projekt og anskaffe disse. Med mindre du gør brug af folier!

Der findes folie til døre, som fuldstændig kan ændre, hvordan din dør træder frem rent visuelt. Folie på dør kan gøre en kæmpe forskel, og da døre blot er firkantede flader, er montering af selvklæbende folie en leg.

Træ folie på børneværelset

Vil du skabe et ekstra hyggeligt rum til dine børn, kan du med fordel udnyttet folie træ. Dette kan du blandt andet gør med klæbefolie til skabe. Montering af selvklæbende folie tager ikke lang tid, og dette er en fordel, hvis du vil vise dine børn hurtige resultater.

Uanset alder kan dit barn nyde godt af folie trælook. Med billig folie er det nemlig muligt for dig at skabe et varmt rum, hvor børnene har lyst til at bruge mange af deres timer.

Vælg den rigtige træfolie

Har du besluttet dig for at gå all in på folie træ, er det naturligvis vigtigt, at du finder det selvklæbende folie trælook, som du er allermest vild med. Folie trælook findes nemlig i mange forskellige farver og mønstre.

Det vil sige, at du kan gå efter lige præcis den træsort, som du har lyst til. Vil du eksempelvis gerne have hvidask på køkkenlågerne og teak på dit folie til køkkenbord, er dette en mulighed for dig. Det er således kun fantasien der sætter grænser, når du skal finde den helt rigtige selvklæbende folie til dit hjem.

Her hos maler-maling, får du fri fragt ved køb over 499kr. samt 30 dages returret.