• Fri fragt ved køb over 499 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Væglister

Find dine nye væglister hos maler-maling.dk. Væglisterne kan være med til at give dit hjem et personligt præg, da du kan skabe mange spændende effekter med væglisterne. Brug for eksempel væglister til at dele en væg op, når du gerne vil have en mørk farve i bunden og en lys farve øverst på væggen.

Stuk væglister

Med væglister af hårdt PU skum kan du lave en naturlig opdeling af dine vægge eller bruge listen til at skille forskellige farver på væggen fra hinanden. Væglister kan også bruges til at dekorere dine vægge eller paneler, eller du kan kombinere dem med stuklofter med både stuklister og stuk rosetter. Væglisterne kan være med til at skabe en helt ny stil i dit hjem og give fx din stue eller en entre et nyt og anderledes udtryk. Stuk væglister fra maler-maling.dk er nemme at arbejde med, og resultatet bliver flot og stilrent.
Du kan også bruge væglister som beskyttelse af væggen, eller hvis du vil skabe et mønster i samspil med stuklister.

Flot stil til dine vægge

Brug væglister fra Maler Maling til at give nyt liv til dine vægge. En lidt lang eller snæver entre vil helt ændre karakter og blive meget mere elegant, hvis du sætter paneler med væglister på den nederste del af væggene. Det har desuden en praktisk sideeffekt, da den daglige rengøring efter beskidt fodtøj, børnenes flyverdragter, et par mudrede cykelhjul eller en våd hund bliver meget nemmere og mere overskuelig med et panel på væggen. Det giver desuden besøgende et godt førstehåndsindtryk af dit hjem, og den flotte finish sender signaler om overskud i hverdagen og en sikker stil.

Det er dog ikke bare panelerne men også væglisterne, som kan bruges til at beskytte dine vægge. Har du fx en gammel slagbænk, der står op ad en mur, eller stole eller andre møbler, der nemt kommer i kontakt med væggen, kan du med fordel sætte en liste på væggen på det helt rette sted, så du undgår, at møblerne laver mærker i væggen.

Du kan også bruge væglisterne til at lave forskellige mønstre på væggen og kreere firkantede afsnit med flotte hjørner med rundinger eller krummelurer. Det indrammede areal kan desuden males i en kontrastfarve, som vil tilføje væggen endnu en dimension.
En vandret vægliste en meter eller halvanden over gulvet giver en naturlig opdeling af væggen, og ved at give de 2 dele forskellige farver på hver sin side af væglisten, skaber du et nyt og anderledes udtryk i rummet. Afhængig af farvevalget kan du få rummet til at virke højere eller bredere.

Væglister er desuden meget dekorative i rum, hvor der er højt til loftet. Det løfter hele rummets udseende og giver det status og fylde. De er også flotte i stuer og spisestuer, hvor der i forvejen er stukloft med stuklister og rosetter. Det giver en rigtig fin finish og helhed til rummet at kombinere de forskellige dele.

Væglister af hårdt PU skum

Væglisterne er fremstillet af hårdt PU skum. De er derfor ikke så fleksible, så de må ikke bøjes eller bukkes om hjørner. De er lette at arbejde med og nemme at skære over med en hobbykniv eller med en sav. Med stuklim får du hurtigt og effektivt sat listerne op, og du får et flot resultat. Vær grundig og omhyggelig med at måle og tegne op, hvor listerne skal sidde, så du er sikker på, at det bliver lige. Og hvis du på et tidspunkt ønsker at ændre farven på dine paneler eller væglister fra maler-maling.dk, kan du male dem med en helt almindelig vandbaseret vægmaling.

Vores service

Har du brug for gode råd og vejledning fra én, der er vant til at arbejde med væglister, står vores kundeservice klar til at hjælpe dig videre i dit projekt. Vi har telefonen åben på nr. 23 95 20 25 på alle hverdage fra kl. 10 – 17. Du er også velkommen til at kontakte os på vores mail: info@maler-maling.dk
Vi sender varerne fragtfrit til din bopæl, når du køber for min. kr. 499, og vi har hurtig levering samt 30 dages returret.