• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Vinduesfolie

Vinduesfolie

Med vinduesfolie kan du skabe mere privatliv i hjemmet. Hvis du har vinduespartier i hjemmet, der vender ud mod gaden, så alle kan se ind, så kan vinduesfolie hjælpe til at skabe mere privatliv i hjemmet. Vinduesfolie er yderst nyttigt, hvis du gerne vil undgå at andre skal kunne se ind. Derudover kan du også få vinduesfolie, der gør det muligt for dig at se ud, men andre kan ikke kigge ind. Der er stort udvalg af vinduesfilm, der gør det muligt for dig at skabe personlighed i din indretning, samtidig med at det har en nyttig effekt.
Film til vinduer er især anvendeligt for dig, der bor i byen, hvor der er mange der kan se ind, men glasfolie er også populært i virksomheder eller kontorer med mange vinduespartier, hvor matteret folie til vinduer kan være med til at skabe et ekstravagant og professionelt udseende.

Folie til vinduer så man ikke kan se ind

Med folie til vinduer skærmer du for nysgerrige blikke. Folie til vinduer er yderst effektiv i rum, hvor du gerne vil undgå at folk skal kunne se ind. Det kan eksempelvis være, hvis du har et vindue på badeværelset, det kan også være hvis du bor i stuelejligheden eller hvis du bare gerne vil undgå at folk skal kunne se ind ad dine vinduer.

Folie til badeværelsesvinduet er en rigtig god idé, hvis du gerne vil undgå at folk kan se ind, men du samtidig gerne vil beholde det lys, du får fra vinduet. På badeværelset kan du også vælge en vinduesfolie hvor du kan se ud ikke ind.

Når du gerne vil lave en afskærmning på et vindue, kan du vælge enten at afskærme hele vinduet eller nøjes med noget af vinduet, derfor skal du være opmærksom på foliens mål, når du køber det. Vindues folie fås med forskellige overflader, hvad enten du ønsker en transparent folie eller en mat folie. Folie til vinduer kommer også i forskellige udtryk og mønstre, så du kan vælge den film der passer bedst til dit hjem.

Forskellige typer folie

Når det kommer til vinduesfolie og glasfolie er der forskellige typer folie at vælge mellem, alt efter hvilket formål du ønsker at folien skal have. Folie til glas kan bruges på alle glas- og spejloverflader. De fleste glasfolier fungerer ligesom klæbefolie, dvs. Det er en selvklæbende folie. Med selvklæbende folie til vinduer slipper du for aftryk og klæberester, hvis folien på et tidspunkt skal tages af igen.

Du kan vælge en statisk folie, hvis du gerne vil have folie til vinduer uden lim. Statisk folie kan tages og genbruges og flyttes flere gange og fås oftest i forskellige mønstre.
Hvis du har en bruseniche i klart glas, som du gerne vil have får en mere matteret overflade, så kan du med sandblæst folie give din glasflade et matteret udseende, uden at skulle ud at investere i en ny glasplade. Sandblæst folie er ideelt hvis du ønsker en let afskærmning, som ikke ødelægger det look, glasfladen tilføjer til rummet. Sandblæst folie er en matteret folie, som også kan bruges på vinduer. Forskellen på om du bruger matteret folie i vådrum eller tør rum er måden det monteres på. Sandblæst folie, også kaldet frostet folie eller matterings folie, skaber en afskærmning af vinduer, som holder nysgerrige blikke ud, men som lader lyset slippe igennem, så du ikke skal undvære det lys, du får fra vinduerne.

Folie med mønster eller mat folie til vinduer

Hvis du gerne vil undgå at folk skal kigge ind, men du samtidig gerne vil have lidt dekoration på vinduerne, så kan du vælge folie til vinduer med mønster. Der findes masser af sandblæste folie med mønstre, farver og forskellig tæthed, alt efter hvor meget eller hvor lidt du ønske folk skal kunne se.

Solfolie og UV beskyttelse imod solen

Hvis du gerne vil dæmpe mængden af sol, der kommer ind ad vinduerne, så kan du benytte dig af solfilm til vinduer. Solfilm begrænser varmeindfald og blænding fra solen, det fungerer derved som en solafskærmning, der også blokerer for UV-stråling. Solfilm fås oftest som en enten tonet eller klar folie.

Du kan også vælge en mørklægningsfilm, hvis du gerne vil dæmpe lysindfaldet i et rum. Mørklægningsfilm er et effektivt supplement til gardiner, hvis du gerne vil indgå så meget lysindfald som muligt i et rum, det kunne eksempelvis være i soveværelset, hvor de fleste foretrækker, at der ikke trænger særligt meget lys ind.

Med film og folie på vinduer eller andre glasoverflader i hjemmet er der rig mulighed for at finde en folie, der passer til dit formål. Her på siden finder du et stort udvalg af vinduesfolie og glasfolie, så du kan finde det, der egner sig bedst til dit formål. Folie på vinduer er let at montere, og med billig folie slipper du for at skifte glasset i dine vinduer eller andre glaspartier i hjemmet.

Her hos maler-maling, får du fri fragt ved køb over 499kr. samt 30 dages returret.