• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Whiteboard folie

Whiteboard folie

Har du overvejet at købe en whiteboard tavle, kan det godt betale sig først at overveje whiteboard folie i stedet. Denne hvide, selvklæbende folie giver en masse fordele og fleksibilitet, man ikke får med en almindelig tavle.

Whiteboard folie er en selvklæbende plastfolie, der kan sættes på næsten alle overflader. Det gør det utroligt nemt at anvende i mange situationer. Om det er til dit eget hjem eller til arbejdspladsen – eller måske begge - så kan whiteboardfolie give dig en masse fordele.

Hvad er whiteboard folie?

Whiteboard folie er en hvid selvklæbende folie, der gør det muligt at lave sine egne whiteboardtavler, præcis hvor man gerne selv vil have dem. Man får en pæn, hvid overflade, som man kan skrive på helt ligesom med et almindeligt whiteboard, men man slipper for at skulle finde plads til de ofte ret klodsede whiteboards på hjul, eller for at skulle til at finde vægplads og bore i væggen for at få en vægmonteret whiteboardtavle op at hænge.

Med whiteboard folie slipper du desuden for at skulle transportere store, klodsede tavler, der især gør det meget besværligt, hvis man skal flytte eller blot ændre på indretningen. Whiteboard folie kommer i ruller og vejer ingenting. Det er derudover hurtigt og nemt at tage ned igen og hænge op et nyt sted.

Hæng det op hvor du vil

En anden stor fordel ved whiteboard folie er muligheden for at sætte det op på andre overflader end blot vægge. Dette er især en rigtig god funktion, hvis der ikke er meget vægplads at gøre godt med. Ved at bruge denne klæbe folie, kan man f.eks. bruge skabslåger til at tegne på ved at hænge folien på dem. Det kan desuden være en nem og billig løsning, hvis man har ældre skabe, der trænger til fornyelse. Med whiteboardfolie kan de hurtigt gøres pæne og anvendelige. Det kunne også være en god løsning at klistre det på en bordplade og bruge det til at tegne og skrive planer. Det gør det nemt at få et overblik, og det er langt lettere, hvis man er flere personer, der skal kunne samarbejde om en plan. Whiteboard folie er altså ikke blot en vægfolie, men kan anvendes præcis efter dit behov.

Det kan også være, du kunne tænke dig at bruge whiteboard folie i dit eget hjem. Det kan være i køkkenet eller i entréen, hvor det er rart at kunne skrive ting ned, som man skal huske. Man kan også lave en whiteboard ugeplan, der gør det nemt at holde overblikket over familiens mange planer og gøremål. Det kunne også være en madplan eller en plan over, hvem der tager sig af forskellige opgaver i hjemmet.

Køb folie i den størrelse, du har brug for og klip det til, hvis du har brug for andre størrelser. Du kan også sagtens hænge flere op ved siden af hinanden, hvis du har behov for en større tavle. Det er altså enormt nemt at bruge white board folie, og da det er selvklæbende, kræver det altså intet udstyr eller værktøj for at blive hængt op.

Gøre arbejdet mere overskueligt

Som nævnt er whiteboards oplagte til at lave planer, og det samme gælder for whiteboard folie. Ved at have en stor og let overskuelig, ophængt plan, kan man meget nemmere få et overblik. Du kan både bruge dette i dit hjem og til dig arbejde. Skriv delmål ned, så du kan holde øje med, hvor langt du er med en opgave.

Whiteboard folie er også en stor fordel til møder. Det kan være lidt kedeligt at være til et møde og nogle gange, kan det være svært at følge med i alt det, der bliver sagt. Her hjælper det rigtig meget, hvis mødedeltagerne har mulighed for at forklare med visuelle illustrationer. Den selvklæbende tavlefolie kan her være til stor nytte, da det giver mulighed for at lave brainstorms, nedskrive noter og nye idéer, lave planer og tidslinjer og meget mere.

Hvis man er nødt til at holde møde i et lokale, der ikke normalt bruges til møder, kan man bruge hvid folie til at lave en midlertidig whiteboardtavle, så man ikke går på kompromis med mødets effektivitet. Man kan bruge den folie til væg så hvilken som helst væg bliver til en smart tavle.

Lav en tegnevæg til børnene

Whiteboards er ikke kun brugbare for voksne. Køb whiteboardfolie og brug det til at lave en stor tegnevæg til børn. Lige meget om det er i hjemmet eller måske på en institution, er dette en super måde for børnene at udfolde deres kreativitet på stor skala uden det går ud over væggene.

Med en whiteboard folie tegnevæg kan flere børn få lov til at tegne på samme tid, og de kan endda lave tegninger sammen. De er nemme at viske ud igen, og tavlen kan derfor bruges igen og igen og give mange timers underholdning til børnene.

Her hos maler-maling, får du fri fragt ved køb over 499kr. samt 30 dages returret.