• Fri fragt ved køb over 499 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Arstyl

Arstyl stuk er lavet af et hårdt PU skum materiale, som gør det helt hårdt og stift. Arstyl stuklister er støbt i en form, hvor der bliver lagt et hvidt folie i formen, inden skummet presses ind i formen, så overfladen på stukken, bliver ekstra hård. Det gør desuden stuklisterne nemme at arbejde med, og lette at skære til i de længder du skal bruge dem.

Arstyl stuk er i polystyren og altid formalet én gang fra fabrikken, og du får et kvalitetsprodukt ud over det sædvanlige, hvor du er sikker på, at malingen hæfter godt på stukkens overflade og Arstyl tåler både vandbaseret og oliebaseret maling.

De store Arstyl stuklister er monteret med dyvelhuller, og der medfølger dyvler, til at samle stuklisterne med i længden, hen ad væggen, så du får helt lige samlinger og bedre har styr på de store stuklister. Det er en stor fordel, når du står med stuklisterne i hænderne.

Skal du bruge hårdføre stuklister, så skal du vælge Arstyl

Arstyl stuk er hårdfør og tåler en hel del stød, fra støvsuger eller andet hårdt, da listen er hård i overfladen. Derfor kan du roligt sætte disse stuklister i gulvhøjde.

Du skal vælge Arstyl stuk, hvis du ønsker at have et kvalitetsprodukt i dit hjem, som du er sikker på vil holde i rigtig mange år, og som kan tåle "tidens tand". Har du spørgsmål vedrørende Arstyl stuk eller stuklister mere generelt, så er du meget velkommen til at ringe til os på 23952025 eller sende os en mail på info@maler-maling.dk.