• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Fotostater

Få et ekstraordinært flot rum med fotostat, som er et stort foto sat op på tapet, så det kan sættes op på væggen med tapetklister. Se hele udvalget af vores fotostater her på siden.

Ændre dit rum med fotostat til væggen

Du kan nemt skabe en wow-effekt i et mindre soveværelse eller badeværelse ved hjælp af en flot fotostat i en skarp farve eller med et billede, der får en til at føle, man er trådt ind i en skov eller New Yorks gader..
De mest populære fotostater hos os er et billede af verdenskortet fra folkeskolen, som vi alle kender den, et billede af en birkeskov med solen skinnende igennem skoven, og et flot billede af New York City by night. Alle fotostater, der er lige til at hænge op på væggen i stuen eller soveværelset.

Hvor må man sætte fotostater op?

Fotostater sidder bedst fast og ser pænest ud på en glat spartlet væg. Man kan dog godt sætte fotostater op ovenpå gammelt savsmuldstapet, hvis den er intakt og sidder rigtig godt fast på væggen.
Sætter man fotostaten op på savsmuldstapet, vil den få en lidt krøllet og ujævn overflade, og samlingen i fotostaten vil måske ikke sidde helt så flot, som hvis der var spartlet inden opsætningen af fotostaten.

Hurtig levering og gratis fragt ved køb af fotostater for over 499 kr. ellers kun 69kr. i fragt til hele landet.
Se Vejledning i opsætning af fotostater