• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Glimmer maling

Her finder du Capadecor glimmer i både guld og sølv, så du kan lave dine egne glimmer vægge med glimmer maling.
Bland glimmeren i en vægmaling og rul det på væggen og vupti, så har du glimmervægge.

Glimmer maling i sølv og guld

Glimmer fra Caparol fåes som sølv glimmer og guld glimmer. Du kan bruge glimmer i alle farver og hvilken som helst glans vægmaling du måtte ønske.

Er du på udkig efter glimmer til at lave din egen glimmer maling til vægge i dit hjem, så har vi den bedste løsning og det bedste glimmer til dig her på shoppen.
Om det bare er maling af en enkelt væg med sølvglimmer blandet i en vægmaling, eller om du er ude efter guld glimmer, så du kan lave din egen guldglimmer væg, så vælg et Caparol produkt og en almindelig vægmaling til dit glimmerprojekt.

Derfor skal du bruge glimmermaling

Leder du efter en måde at forny ét af husets værelser på, uden at det koster en formue? Og må det også gerne være nemt at arbejde med og skille sig en smule ud? Så bør du helt klart overveje at male værelset med glimmermaling. Du kan bruge det til maling af en enkelt væg, eller du kan gå all in og male samtlige vægge i børneværelset, køkkenet eller stuen. Resultatet er fint og enkelt uden at være for meget – den perfekte tilføjelse til børneværelset, hvis dit barn gerne vil have, at der sker lidt ekstra på væggene.

Guld glimmer og sølv glimmer maling til børn

Glimmer maling til vægge fås i flere farver hos os, så dit barn også kan få det i hans eller hendes yndlingsfarve. Du kan bruge det som en glittermaling ovenpå en farvet væg, eller du kan, eller du kan male med guldglimmer eller sølvglimmer på en hvid væg. Lad gerne dit barn være med inde over beslutningen om, hvilken væg der skal males, og hvilken farve han eller hun foretrækker.
Har dit barn køjeseng eller hems, kan I male den væg, der vender mod sengen, så det føles som en lille glitrende hule. Er din datter meget glad for prinsesser, kan I overveje at lave en lyserød glitter maling væg, og arrangere med fine plakater.
Er din søn glad for Star Wars eller rumskibe, kan I male en enkelt væg mørk og lægge et lag af guld glimmer maling ovenpå. Tilføj eventuelt selvlysende stjerner og klistermærker med rumraketter.

Glimmer vægmaling for voksne

Men det er bestemt ikke kun børnene, der er begejstrede for glimmer maling til væg. Det kan nemlig sagtens være en smuk detalje på endevæggen i stuen eller som en af kontoret. Det ser også rigtigt smukt ud i køkkenet, hvor man ellers sjældent har meget pynt og kunst hængende. Her kan en glimmer væg give køkkenet en lille smule ekstra kant og finesse. Du skal dog huske at vælge en maling i højglans til køkkenet, så den er vaskbar og nem at rengøre.
Er I rigtig modige, kan I også male en hel væg med guld maling. Sørg for at holde den øvrige indretning omkring guldvæggen minimalistisk, da en væg i guld larmer nok i sig selv. Mal gerne et hyggehjørne, hvor du indretter med en lænestol i en varm farve og tung velour samt en minimalistisk og tung lampe i rå materialer.

Vaskbar væg med glimmer maling

Skal væggen være vaskbar og rengøringsvenlig, evt. på et børneværelse, er det en god idé at bruge en væg maling med høj glans, til at blande din glimmer i. Brug derfor evt. en glans 7 eller 10 vægmaling som er meget vaskbar.