• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Kalkmaling Spray

Vandbaseret kalkmaling som spraymaling fra Belton.

Med denne kalkmaling på spraydåse, kan du nemt male dine gamle møbler og få en flot overflade uden penselstrøj. Brug kalkmaling som møbelmaling, hvis du vil skabe vintage retro møbler med et slidt look.

Kalkmaling på spray

Hos Maler Maling tilbyder vi et bredt udvalg af kalkmaling på spray, som gør det nemmere end nogensinde før at skabe fede resultater, med spraymaling til træ og møbler. Vores kalkmaling på spray er af bedste kvalitet, og de købes i dåser af 400 ml. Vi tilbyder mange forskellige afstemte farvenuancer, og vi er sikre på, at du kan finde noget, der falder i din smag. Du skal være velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for vejledning. Vi står altid klar med gode råd.

Det skal være nemt at shine sine møbler op

Hos Maler Maling synes vi, at alle skal have mulighed for at shine sin bolig op uden at komme af med en formue. Som vi allesammen ved, kan det ofte ende ud i en dyr fornøjelse, hvis vi skal investere i nye møbler. Alternativet er, at du blot istandsætter dem, du allerede har. Måske har du arvet nogle smukke kommoder i træ, som med en kærlig hånd og lidt kalkmaling, kan blive rigtig fine. Det kan virke som et overskueligt projekt, men sådan behøver det slet ikke at være. Hvis du benytter kalkmaling på spray vil du opleve, at dine færdigheder inden for gør-det-selv faget sagtens kan følge med. Det har nemlig aldrig været nemmere at få et godt resultat, og du skal derfor ikke være bange for at kaste dig ud i et gør-det-selv-projekt. Med kalkmaling på spray åbner der sig en ny verden af spændende muligheder for at sætte sit eget præg på indretningen. Kalkmaling på spray er en super nem måde at bruge spraymaling til møbler på, og du får nemt et flot resultat.

Når du vil være sikker på et godt resultat

Kalkmaling på spray fås i flere forskellige farvenuancer, og vi tilbyder udover hvid ligeledes lyserød, mintgrøn, grå og lyseblå. Kalkmalingen er vandbaseret, og det betyder derfor, at den er let at bruge som bla. møbelmaling.
For at opnå det bedste resultat med kalkmalingen anbefaler vi, at du starter med at rengøre de møbler, du vil arbejde med. Derefter er det en fordel, hvis du sliber træet let, inden du giver det en omgang kalkmaling.

Kalkmaling på spray gør det ligeledes nemt for dig at skabe en fin overflade, fordi du slipper for penselstrøgene. Når først kalkmalingen er tørret ind, kan du overveje, om du synes, at du vil have en tykkere overflade. Hvis det er tilfældet, kan du med fordel give den et ekstra lag. Til sidst kan du overveje at behandle med voks. Det har den fordel, at overfladen bliver mere modstandsdygtig overfor skidt og snavs, og det er ligeledes nemmere at gøre møblet rent.