• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Tavlemaling - kreative løsninger

Lav din egen tavlevæg

Tavlemaling

Drømmer du om en tavlevæg til dit køkken?

Forestil dig at forvandle en helt almindelig væg eller dør i dit køkken til et kreativt og funktionelt kunstværk med tavlemaling. Skriv søde beskeder, indkøbslister eller måske opskriften på din livret på din tavlevæg.

Vores tavlemaling er super nem at bruge og du kan selv forvandle ethvert område til en skrivbar overflade - perfekt til den travle hverdag.

Så nemt laver du en tavlevæg

På denne korte gør-det-selv video, kan du se, hvor nemt du selv laver en tavlevæg. Husk vores tavlemaling kommer i 7 flotte farver.

 

Kreative løsninger til børneværelset

Tavlevæg i børneværelse

Brug tavlemaling til at forvandle væggen eller skabsdøren på børneværelset til en kreativ flade med mulighed for både at tegne og skrive med kridt. Tavlemalingen kommer i 7 fantastiske farver og nem at påføre selv. 

Giv børnene en afvaskelig flader til at skabe tegninger, øbe alfabetet eller lære at skrive. Brug vægge til huske lister til de større børn eller søde beskeder fra mor og far. 

Vores tavlemaling er en vandbaseret maling til flader af træ eller metal, eller overflader behandlet med MagPaints MagnetPaint. Du kan skrive med alle gængse typer kridt, undtagen oliebaseret kridt. Med en genanvendelig skriveflade er der ingen ende på tantasien.Bare tør det af og prøv igen, så nemt er det.

Brug farverne - også som tavlemaling

Sandsynligvis tænker du på den klassiske mørkegrå/sorte farve, når det kommer til tavler. Men lad dig ikke begrænse. MagPaints tavlemaling kommer i en række færdigblandingsfarver lige fra limegrøn til sort og fra pink til blå. 

Dekorative bordkort med tavlemaling

Vidste du, at du nemt kan forvandle vinglas til skræddersyede personlige glas eller kreative bordkort? Med tavlemaling kan du skabe fantastiske og dekorative borde til fester, hvor glasset bliver bordkortet. Det er også den perfekte løsning til at genfinde sit eget glas til festen, da du nemt ser dit navn. Dæk op til fest med de smarte vinglas. 

Dette skal du bruge

Sådan gør du:

  1. Sæt et stykke malertape rundt om bunden af stilken for at skabe en lige linje
  2. Hæld noget af MagPaints BlackboardPaint i engangskoppen
  3. Dyp forsigtigt bunden af dit glas ned i BlackboardPaint, indtil det når tapen. Dette kan godt grisse lidt, så lad den overskydende maling dryppe af først. Hvis du har lyst, kan du også påføre malingen på glasset med en lille pensel.
  4. Vend dit glas på hovedet oven på et stykke papir og lad det tørre
  5. Træk forsigtigt malertapen af
  6. Nu er det tid til at personliggøre dit glas. Skriv gæsternes navne på glassene med kridt eller lad gæsterne selv gør det 

DIY ideer med tavlemaling

Du kan personliggøre mange af dine hverdag ting i hjemmet med tavlemaling. Skab en menutavle, mal og skriv på dine krukker,  vaser eller hvad med skufferne i køkkenet? Der er mange muligheder - det er bare med at kaste sig ud i det

Find tavlemaling her