• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Magneter til børn

Er du på udkig efter underholdende og lærerige magneter til børn, som vil skabe glæde hos både store og små. Du er landet det helt rigtige sted! Magnetlegetøj er altid et stort hit hos børn, der kan arrangere og omarrangere magneterne igen og igen. Børn kan fordybe sig i timevis, mens deres fantasi blomstrer med magnetfigurerne.

 

Magneter til Børn

Vi tilbyder et bredt udvalg af magneter til børn: fra charmerende figurer og sjove mønstre, til lærerige alfabet- og nummermagneter, der gør indlæring til en fornøjelig.

Alfabetmagneter gør læring til leg

Bogstavmagneter gør det sjovt at blive fortrolige med bogstaver og alfabetet på. Børnene kan arrangere magneterne på køleskabet eller andre magnetiske flader. Magneterne er lavet af blødt skum, de er fleksible og sikre. Sættet inkluderer bogstaver i blå, rød, grøn og gul.

Nummermagneter hjælper til talforståelse

Ligesom bogstavmagneter er nummermagneter lærerigt magnet legetøj, der gør indlæring af tal sjovt. Børn kan løse små matematikopgaver eller bare sætte tallene i rigtig rækkefølge.

Magneter med sjove mønstre

Blandt vores fine børnemagneter finder du også nuttede og morsomme designs, der gør magneterne til et hit blandt børn. De er ideelle til at hænge børnenes tegninger og noter op på køleskabet eller magnetiske tavler. Det er også en oplagt gave til bedsteforældrene sammen med en af børnenes flotte tegninger. 

Dyremagneter og Smiley-magneter

Vores sortiment inkluderer magneter formet som mariehøns og smileys med udtryksfulde ansigter. Et sikkert hit er de frække smileys, der stikker tungen ud og de forelskede smileys med hjerteformede øjne. Disse magneter giver uendelig sjov på køleskabet eller tavler, hvor børn kan skabe historier med figurerne.

Husk ikke at lade helt små børn lege med små magneter, hvis der er risiko for, at de putter dem i munden og sluger dem.

Magnetisk bondegård

Find også de magnetiske legetøjssæt med nuttede figurer og en magnetisk legeplade. På bondegården kan dit barn høste æbler eller transportere grøntsager. Der er mange timers hyggelig underholdning. 

Skab selv magnetvæg med magnetmaling

Du kan selv nemt forvandle en væg i børneværelset eller køkkenet til en magnetisk legeplads ved hjælp af vores magnetmaling eller magnetisk spartelmasse. Du kan også skabe en whiteboard væg ved at male med vores whiteboard maling oven på den magnestiske spartelmasse

Find sjove og søde magneter til børn her på maler-maling.dk, og vi sender dem hurtigt af sted, så legen kan gå i gang.