• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Markeringsspray

Her finder du et stort udvalg af markeringsspray og korttidsspray til markering på træer ved fældning og udtynding af skove, samt markeringsspray til brug på byggepladser og ved vejarbejde m.m. Markeringsspray findes i flere farver.

Find den perfekte markeringsspray til dit formål

Markeringsspray er det perfekte valg, hvis du leder efter en nem og effektiv måde at markere dine ting på. Med markeringsspray kan du nemt lave permanente mærkninger, der holder regnen, sneen og andre elementer ude. Spar tid og bekymringer og prøv markeringsspray i dag!

 

Hvad er markeringsspray?

Markeringsspray er en type spray, der bruges til at markere overflader som træ, beton og asfalt. Sprayen giver et tydeligt mærke, der er nemt at se og bliver liggende over længere tid. Den er hurtig og nem at bruge, og den kan hjælpe dig med at markere stier eller andre områder, som du nemt kan se.

 

Hvilke farver findes der af markeringsspray?

Der findes et stort udvalg af farver til markeringsspray Vi har markerings spray i farverne:

  • Hvid
  • Orange
  • Rød
  • Blå
  • Grøn

Hvordan bruger jeg markeringsspray?

Markeringsspray er en nem og bekvem måde at oprette et præcist og klart mærke på en hvilken som helst overflade. Markerings spray kan bruges til at markere steder, der skal repareres eller områder, der skal fjernes. Først skal du sørge for, at overfladen er ren og tør, før du bruger markøren. Derefter kan du spraye på den pågældende overflade for at oprette et mærke.

 

Hvem bruger markerings spray?

Markeringsspray bruges ofte i byggebranchen og i skoven. I byggebranchen bruges til at lave midlertidig markering af steder hvor man gerne vil vise en placering for evt. en kranfører eller hvor man vil have stillet en container. Det kan også være at man vil markere med tydelig skrift, på en betonvæg der skal fjernes, eller på jorden, hvor der skal graves ud til noget.

Kloakfolk bruger ofte en markeringsfarve i orange eller rød markeringsspray, til at markere på jorden, hvor der skal graves, eller hvor de har fundet en lækage på kloakrørene.

I skoven, i de kommunale anlæg,  anlægsfolk og gartnere, bruges en midlertidig markeringsspray, oftest til at markere træer der skal fældes, vejmarkering eller steder der skal graves eller små beskeder på jorden og huse, til den næste anlægsmand der kommer til stedet.

 

Midlertidig markering i farver

Vi har også midlertidig spraymaling til markering i hvid, grøn og rød, som ikke er permanent, og som kan bruges til vejmarkering og på enheder ude i trafikken og på astfalt og fliser m.m. Sprayen vil forsvinde med tiden, når det regner.

 

Facts om markeringsspray:

1. Markeringsspray kommer typisk i mange forskellige farver, så du nemt kan skille og markere forskellige objekter.

2. Markeringsspray er velegnet til brug udenfor og kan bruges til mærkning af vægge, træer, fortove og meget andet.

3. Markeringsspray er modstandsdygtig overfor vejr og vind, så det holder længere.

4. Markeringsspray er hurtigtørrende, så dit arbejde ikke bliver forringet af regn eller andet vejr.

5. Markeringsspray er nem at bruge og kan sprøjtes på overflader i store mængder.

 

Lav en fodboldbane med korttidsspray

Korttidsspray kan bruges i stedet for en udendørs maling på din græsplæne, hvis du gerne vil lave en fodboldbane med hvide streger på græsset. Det kunne blive et hit ved den næste børnefødselsdag, med en fodboldfest.
Korttidsspraymaling holder i nogle dage, og så forsvinder det igen ved regnvejr nogle dage. Korttids spray fåes i både hvid, grøn og rød. Så der er også mulighed for at bruge korttidsspray på asfalt, hvis du skal arrangere et løb eller bare lave en fed bane på en parkeringsplads eller skolegården. Med korttids markeringsspray, er du fri for at bruge rigtig maling, som vil sidde fast i mange år.

 

Se alle vores spraymalinger til udendørs brug