• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Nomastyl

Stuk er populært. Især stuk som er nemt at arbejde med, og derfor er maler-maling.dk ekstra glade for, at kunne tilbyde Nomastyl stuk til alle vores kunder.

Nomastyl stuk er lavet af et flamingo materiale i fast og høj kvalitet og kan ikke sammenlignes med den billige stuk, du finder i lavpris byggemarkederne.

Nomastyl er nemlig en tand bedre, kvalitetsmæssigt, da den er lavet af en fast flamingomasse og ikke de små flamingokugler, som så er smeltet lidt sammen. Sidstnævnte er ofte det, du finder i discount stuk. Stuklister i Nomastyl er desuden formalet én gang fra fabrikken, hvilket billig flamingo stuk meget sjældent er.

Fleksibel letvægts stuk fra Nomastyl er nem at sætte op

Denne type stukliste er desuden en anelse fleksible og kan derfor relativt nemt følge en lettere bulet og ujævn væg. Det er, sammen med den meget lave vægt, med til at gøre opsætning af stuklisten nem.

Nomastyl stuk er ydermere nem at skære i og skære til. Du tager bare en hobbykniv og skærer så stuklisten til, hvis du fx har et hjørne lidt ude af vinkel, så den passer.

Har du spørgsmål om Nomastyl produkterne her på siden, så er du meget velkommen til at ringe til os på 23952025 eller send os en mail på info@maler-maling.dk.