• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Oliebaseret

Vi forhandler kvalitet-træbeskyttelse fra de anerkendte producenter Beck & Jørgensen og Caparol. Det gør vi, fordi vi kan stå inde for denne træbeskyttelse, og det er desuden også de professionelle maleres foretrukne oliebaserede træbeskyttelse. Se vores store udvalg af oliebaseret træbeskyttelse her, og kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål.

Vælg en god oliebaseret træbeskyttelse, når du gerne vil have en træbeskyttelse, som trænger godt ind i dit træværk. At træbeskyttelsen trænger godt ind i træværket, har den funktion, at dit træværk bliver beskyttet mod skimmel, råd og svampeangreb, og dermed også får en langt længere levetid, end hvis du undlader at beskytte det.

Oliebaseret træbeskyttelse

Hos Maler Maling sætter vi altid kvalitet i højsædet. Vi har derfor valgt at samarbejde med firmaet Beck & Jørgensen, som altid leverer produkter af høj kvalitet. Vi kan 100 % stå inde for deres produkter, og de er også blevet blåstemplede af de danske malermestre, som foretrækker Beck & Jørgensen, når vi snakker om træbeskyttelse og maling til udendørs træværk.
På maler-maling.dk er vi i stand til at holde prisen nede, så du kan spare op mod 50 % på din træbeskyttelse ved at købe den her fremfor hos din lokale farvehandler.
En oliebaseret træbeskyttelse kan efter behov fortyndes med terpentin, og du skal også bruge terpentin til at rengøre pensler og andet værktøj. Denne type træbeskyttelse trænger rigtigt godt ind i træet og beskytter det mod råd og svamp og mod angreb af skimmel.
Du kan vælge mellem forskellige typer af oliebaseret træbeskyttelse, og nogle kan endda tones i forskellige farver, hvis du ønsker lidt mere kulør på dit træværk.
Bemærk dog, at hvis du én gang har malet dit træ med vandbaseret træbeskyttelse, kan du ikke skifte over til oliebaseret.

Husk at vedligeholde dit træværk

Det ser altid godt ud, når ens udendørs træværk er i en god og vedligeholdt stand. Men det er ikke kun for et syns skyld, at du skal vedligeholde dit træværk. En terrasse eller et hegn, som ikke får den nødvendige omsorg, kommer meget hurtig til at se trist ud. Det danske klima er meget fugtigt, så uden vedligeholdelse begynder vind og vejr at nedbryde træet. Solens UV stråler og regn og frost trænger ind i træet og nedbryder dets celler. Og inden længe er træet angrebet af råd, skimmel eller svampe, og så skal du i gang med at skifte brædder m.m. Hvis du til gengæld giver dit træværk et grundigt eftersyn hvert år, og du søger for en god vedligeholdelse på de steder, der trænger til det, så kan du bevare dit træværk smukt og i god stand i rigtig mange år. På denne måde sparer du masser af tid i det lange løb, - og ikke mindst en masse penge.

Kom godt i gang med rulle eller pensel

Inden du går i gang med pensel eller rulle, er der dog et forarbejde, du ikke må springe over. Det er vigtigt, at du går dit træværk grundigt efter, og finder du fx gammel maling, der skaller, skal det renses af, og træet skal også have en omgang med noget fint sandpapir. Har du finder skruer, der med tiden har arbejdet sig op af træet, skal de ned på plads igen. Du skal også være opmærksom på, om der er områder, der er angrebet af alger. Brug i så fald en algefjerner til at rengøre det, så du ikke risikerer, at malingen ikke kan finde en robust bund til at binde på. Når alt er klart, og træet fremstår rent og tørt, er du klar til at gå i gang med rulle eller pensel.

Tips og tricks! – det er lige os

Hos Maler Maling vil vi gerne give vores kunder den bedst mulige service. I vores kundeservice sidder der derfor en medarbejder klar til at modtage dit opkald og svare på spørgsmål eller give gode råd og vejledning. Du træffer ham på telefon: 23 95 20 25 mellem kl. 9 og 17 på alle hverdage. Du kan også i stedet sende en mail til os på denne adresse: info@maler-maling.dk
Vi leveres gratis dine varer, hvis du bestiller for over 499kr. og samtidig giver vi dig 30 dages returret på uåbnede varer.