• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

DKK 499,00
swatchbook Vælg fra farvekort
Egen farvekode
Valgt farve:
Indtast farvekode

Her kan du indtaste din egen farvekode, eks. RAL 9010 eller S0502-Y.

Vælg Variant
På lager

Leveringstid: 1-3 hverdage

Carat 565 selvrensende træbeskyttelse, er en olieholdig træmaling til udendørs brug, som er vandfortyndbar og hvor værktøj og fingre, kan afrenses med vand.

Altså en vandbaseret træbeksyttelse med et meget højt indhold af olie.

Carat 565 oliemaling er en unik træbeskyttelse. Malingen kombinerer oliemalingens pålidelige traditionelle træbeskyttelse med moderne banebrydende teknologi, i en vandbaseret udendørs maling.

Carat holder rent.
Carat har en unik overflade, der effektivt afviser snavs og forurening. Overfladens struktur betyder desuden, at evt. tilbageværende snavs, let skylles væk, når det regner samt at overfladen tørrer hurtigt. En ren og tør overflade minimerer effektivt risikoen for, at alger og mug sætter sig fast.

Carat beskytter og dækker.
Carat olie træbeskyttelse har et højere indhold af tørstof, end andre former for maling. Det høje tørstof, giver en suveræn dækkeevne. Malingen indeholder desuden olie, der trænger ind og beskytter træet bedre end almindelig grundmaling. Det er derfor ikke nødvendigt at grunde nyt træværk med grunder. Blot to strygninger med Carat oliemaling, er tilstrækkelig på en overflade af træ.

Carat er hurtig.
Akrylatet i Carat træbeskyttelse gør, at glans og farve holder væsentligt længere, end ved traditionel oliemaling og bevirker, at malingen tørrer hurtigt. Den er støvtør efter bare 2 timer og overmalingsbar efter 10 timer.

Carat selvrensende oliemaling.
Carat oliemaling giver en unik, selvrensende og beskyttet overflade og er et sikkert valg til maling af træhuse. Malingen er fri for opløsningemidler og kan males på facader, der tidligere er blevet malet med såvel alkydoliemaling som akrylmaling og træbeskyttelse.

Ved maling på nyt træ er det ikke nødvendigt med grundmaling. To strygninger/lag er tilstrækkeligt på nyt træ! Anvend kun en grunder på endetræ og sprækker og revner.

Carat oliemaling kan, ligesom de fleste af Caparols malinger, tones i tusindvis af farver.

Mal med pensel, rulle eller sprøjte.

Maling med Caparol Clean Concept indeholder mineralske partikler i mikroskopisk størrelse, der aktivt afviser snavs og forurening.

Kun en minimal mængde af snavs sætter sig fast, og malingen beholder sine egenskaber i lang tid.

Den unikke overfladestruktur gør, at regn effektivt væder hele overfladen og skyller tilbageværende snavs væk. Det tynde vandlag tørrer hurtigt, når regnen hører op. Dette mindsker i markant grad, risikoen for vækst af alger og mug.

Carat træbeskyttelse kan tones i alle gængse farver fra både Ral og NCS farvekortene.

Varenr: 565

RækkeevneCa. 4-6 m²/ltr