• Fri fragt ved køb over 899 kr.
 • 30 dages returret
 • Hurtig levering til døren

Tapet

Når du er på udkig efter billig tapet, kan det være svært at vælge den helt rigtige. Vi fører mange forskellige typer af moderne og flotte tapeter, til væggen, og det kan være svært at vælge den helt rigtige type til dit hjem. Her er nogle tips til, hvordan du kan finde billig tapet.

Filtrer efter farve
Ryd filtrering

TIPS TIL HVORDAN DU KAN ÆNDRE ET RUM MED TAPET

Et lille, mørkt værelse kan gøres lyst og venligt, og et stort rum kan gøres mere intimt ved at bruge tapet på en enkelt væg. Det er bedst at anvende tapeter, som komplimenterer hinanden og ikke forstyrrer hinandens udtryk. I små rum bør du bruge småmønstret tapet og lade de store rum og de stormønstrede tapeter.

I rum, hvor du kun opholder dig kortvarigt, kan det være en god idé at sætte et tapet op i en skrap farve eller et livligt mønster. Du kan for eksempel gøre din entre eller bryggers til et rum, der summer af energi og livsglæde ved at bruge et farvet eller mønstret tapet. Du kan også sagtens bruge tapeter i køkkenet eller på badeværelset. Du kan endda bruge tapet på møbler.

STORT UDVALG AF FLOTTE TAPETER I VORES SHOP

Vi har et stort udvalg af tapeter i mange forskellige mærker, farver og mønstre, så der er god mulighed for at finde netop det tapet, som vil gøre dit hjem endnu flottere. Hos maler-maling kan du finde tapet mærker såsom:

 • Versace tapeter
 • Eijffinger tapeter
 • DURO tapeter
 • Borås tapeter
 • PIP tapeter
 • Gammal Svenska tapeter
 • Ferm Living tapeter
 • Cole and Sons

Uanset om du er på udkig efter et diskret mønster til soveværelset eller et sjovt og farverigt mønster til børneværelset, har vi på maler-maling.dk et tapet, som kan skabe netop den stemning og atmosfære, som du søger. Vi har for eksempel:

 • Retrotapet
 • Sort- og hvidstribet tapet
 • Metallisk tapet
 • Stribet tapet
 • Blomstret tapet
 • Guldtapet
 • Kobbertapet
 • Børnetapet
 • Skifertapet
 • Murstenstapet
 • Mønstret tapet


DERFOR SKAL DU HAVE TAPET

Tapet er for alle, der holder af en god DIY-projekt, der er nem. Det er nemlig meget nem, hvilket du kan læse mere om længere nede på siden. Tapeter er også en utrolig effektiv måde at ændre dit hjems udseende på, da du ikke behøver at gå i gang med at male. Du kan hurtigt skabe en mursten eller beton look i hjemmet med relativ få midler. Man er sikker på, at få et helt unik hjem, hvis man er lidt kreativ med brug af tapeter i sin indretning.

Tapettyper

Der er mange forskellige typer af tapet, og det er vigtigt at vælge den type, der passer bedst til dit hjem. Nogle af de mest populære typer af tapet er vinyl tapet, papir tapet og non-woven tapet.

Vinyl tapet er den dyreste type tapet, men det er også den type, der er mest holdbar. Papir tapet er den billigste type tapet, men det er ikke så holdbart som vinyl tapet. Non-woven tapet er en mellemting mellem de to andre typer, og det er også det mest populære valg indenfor moderne tapeter.

Tapetmønstre

Udover ensfarvet tapet, er der er mange forskellige mønstre at vælge imellem, når du køber tapet. Du kan vælge et enkelt mønster, eller du kan vælge et mønster, der er sammensat af flere mønstre.

En af de mest populære mønstre for tapet er blomstermønsteret. Dette mønster er især populært i soveværelser og stuer. Et andet populært mønster er striber. Stripede tapeter er især populære i køkkener og badeværelser.

Stribet tapet

Stribet tapet er en type tapet, der har lodrette striber, der er adskilt af mindre rum eller felter. Denne type tapet kan have en række forskellige farver og mønstre, og er ofte meget attraktiv og iøjnefaldende. Stribet tapet er ofte brugt til at fremhæve bestemte områder af et rum, eller til at skabe en visuel effekt.

Tapetfarver

Der er mange forskellige farver at vælge imellem, når du køber tapet. De fleste mennesker vælger en farve, der passer til deres indretning. Nogle af de mest populære farver til tapet er grå, hvid og beige.

Tapetmontering

Det er ikke så svært at montere tapet selv, men det er altid en god idé at få hjælp fra en professionel, hvis du ikke er sikker på, hvordan man gør. Først skal du finde den rette tapet til din væg. Derefter skal du forberede væggen, så tapeten kan sættes på. Når væggen er forberedt, kan du begynde at sætte tapeten på. Tapeten skal sættes på i rækker, så den er jævnt fordelt på væggen.

Flotte tapeter

Flotte tapeter kan gøre enhver bolig smukkere. De kan give boligen et personligt præg og skabe en hyggelig atmosfære. Tapeter kan også hjælpe med at skjule ujævnheder i væggene.

Der er mange forskellige typer tapeter at vælge imellem. Nogle er mere ensartede, mens andre er mere brogede. Nogle tapeter er meget enkle, mens andre er mere detaljerede. Der er noget for enhver smag.

Det kan være svært at vælge den helt rigtige tapet. Men med lidt research og eksperimentering kan man finde den tapet, der passer perfekt til ens bolig.

Er dine vægge kedelige og triste? Trænger dit hjem til en hurtig og billig opfriskning?

Med flotte tapeter kan du på få timer forvandle dine vægge, og dermed også dit hjem.

Flotte tapeter findes i et hav af forskellige designs, farver og mønstre. Uanset om du er til de klassiske tapeter med blomstermotiver eller de mere moderne med abstrakte mønstre, er der helt sikkert noget for dig. Tapeter er en nem og hurtig måde at forny dit hjem på, og det er også en af de billigste. Så hvis du er træt af dine kedelige vægge, er det på tide at investere i nogle flotte tapeter.

HVOR MEGET TAPET SKAL DU BRUGE?

Det kan være uoverskueligt at beregne, hvor meget tapet du skal bruge, når du ikke er fagmand og ikke tapetserer hver dag. Heldigvis kan vi hjælpe dig lidt på vej.
Først skal du måle væggens højde og bredde. Derpå skal du se, hvor meget mønsterrapport, der er på dit tapet. Hvis din væg for eksempel er 230 cm høj og 450 cm bred, og dit tapet har en mønsterrapport på 26 cm, skal du tage væggens højde og dividere med mønsterrapporten. 230 cm divideret med 26 giver knap 9 rapporter pr. bane. Det betyder, at hver bane skal være 234 cm. Det kommer du frem til, når du ganger de 9 rapporter pr. bane med tapetets rapport på 26 cm.

Nu tager du væggens bredde og ganger den med tapetrullens bredde. Det er 4,5 meter gange 0,53 meter. Tapetrullen er 1005 cm lang. Den dividerer du med banens længde på 234 cm. Det giver godt og vel fire. Det vil sige, at der bliver fire baner pr. rulle. Du skal altså bruge fire baner à 53 cm, i alt 212 cm. Væggen er 450 cm bred. Når du dividerer væggens bredde med 212 cm får du godt og vel to. Rund op til nærmeste hele antal for at have nok tapet. Det bliver i dette tilfælde tre ruller.
Skal du opsætte stribet tapet, er der ikke mønsterpas at tage hensyn til, og du kan bare opsætte tapetbanerne efter hinanden.

TAPETSERING ER NEMT

Tapetsering behøver ikke at være svært, hvis du giver dig tid. Bruger du traditionelt papirtapet, skal du give tapetet tid til at strække sig, når tapetklistret er smurt på. Hvis du ikke lader det udvide sig, risikerer du, at der kommer bobler og folder i tapetet, når det er sat op. Når banerne er smurt ind i tapetklister, folder du enderne ind til midten. Så bliver banen mere mættet og nemmere at håndtere, når den skal op på væggen.

Når du sætter banerne op, skal du lade banerne støde op til hinanden. Der skal ikke være overlap på banerne, for det resulterer i en lille forhøjning, som kaster en mindre pæn skygge på væggen.

Når du klipper tapetbanerne, skal du beregne lidt ekstra i både top og bund. Omkring 10 cm er nok. Skær af både foroven og forneden med en skarp hobbykniv, så du får en pæn afslutning ved både loft og gulv. Hvis det er mønstret tapet, er det en god idé at købe lidt ekstra tapet. Der går nemlig mere tapet til spilde, når du skal have mønstret på banerne til at passe sammen.

SÅDAN FJERNER DU TAPET

Hvis du godt kan lide at skifte indretningen i hjemmet af og til, så er det utrolig nemt at gøre med tapet. Det er nemt at opsætte og lige så nem at fjerne. Der er forskellige måder, man kan gøre det på alt afhængigt af, hvor gammelt tapetet er, og hvad væggen er lavet af. Har du en helt almindelig væg, skal du blot bruge en tapetridser og tapetopløser for at fjerne tapetet. Med nyere tapeter kan man slippe af med blot at bruge skyllemiddel.
Hvis man skal fjerne tapet fra en ældre væg, skal man bruge en afdækningsplast, en tapetstripper og en bred spartel.

HOS OS FINDER DU IKKE BARE TAPETER

Vi sælger ikke bare tapeter, men også værktøj og grej til nedtagning af gammelt tapet samt opsætning af nye flottee tapeter. Du behøver ikke at shoppe rundt i forskellige butikker for at finde den bedste kvalitet til den laveste pris, men kan købe det hele online på én gang hos maler-maling.dk.

Har du spørgsmål, kan du kontakte: kontakt@nicetapet.dk eller på telefon: 31383200