• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

DKK 899,00
swatchbook Vælg fra farvekort
Egen farvekode
Valgt farve:
Indtast farvekode

Her kan du indtaste din egen farvekode, eks. RAL 9010 eller S0502-Y.

Vælg Variant
På lager

Leveringstid: 1-3 hverdage

ThermoSan Facademaling er en meget diffusionsåben silikone facademaling fra Caparol, som er selvafrensende og smudsafvisende, så begroninger, mos og alger, har svært ved at sidde fast på facaden. 

Denne facademaling erstatter AmphiSilan W NQG Facademaling, som er udgået.  

Der skal bruges en speciel silikone grunder til denne facademaling, som gør din facade vandafvisende, så vand simpelthen preller af facaden, og ikke kan trænge ind i dit murværk.

ThermoSan Facademaling fra Tyske Caparol, anses for at være en af verdens bedste facademalinger på markedet, og den bedste for dit hus og murværk, når du skal male din facade på dit hus.

Når facademalingen er så diffusionsåben som denne silikone facademaling fra Caparol er, så tillader den din facade at ånde og komme af med evt. vanddampe indefra, samtidig med, at den specielle grunder, gør at regnvand ikke kan trænge ind i muren.

Facademalingen kan bruges på nye facader og gamle facader som er malet tidligere. Der skal altid grundes med silikonegrunder før maling med ThermoSan Facademaling, så du opnår bedste vedhæftning samt vandafvisende effekt.

Malingen er støvtør efter ca. 2 timer og kan overmales igen, efter ca. 12 timer.

Du kan fortynde facademalingen med ca. 10% vand, men det er ikke krævende.

Facademalingen påføres med pensel og rulle.

Husk altid at forsøge at male i skyggesiden, da solen vil tørre malingen ud, for hurtigt.

Facademalingen kan tones i de fleste farver. Er der problemer med en farve til udendørs brug, vil vi kontakte dig med henblik på at vælge en anden farve, som måske ligger tæt op ad den farve du har valgt. Vi sender ikke en farve, tonet i en ikke-lysægte farve, uden at have talt med dig.

Varenr: 2948698

RækkeevneCa. 6 m²/ltr