• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Vandbaseret spraymaling

Vandbaseret spraymaling fra Belton, er en lugtfri spraymaling på vandbasis, med god dækkeevne og næsten ingen støvsky ved brug.
Tørretiden er lidt længere ved vandbaseret spray, men du har ingen stank i rummet af opløsningsmidler. Og så bliver du ikke syg og dårlig af det, samt du skader ikke miljøet.

Vandbaseret spraymaling

Vandbaseret spraymaling er noget af det allernyeste på markedet for spray maling. Og det er tilmed en god nyhed. Den vandbaserede spray maling, indeholder nemlig ikke opløsningsmidler og andre farlige kemikalier, som nemt giver ubehag i forbindelse med malerarbejdet med spraydåser generelt.
Nogle typer spraymaling er ligefrem godkendt til maling af legetøj, da de ikke er baseret på terpentin og derfor ikke indeholder de skadelige stoffer. Heriblandt Belton Free serien.

Den vandbaserede spraymaling har en rigtig god dækkeevne, og så støver den heller ikke helt så meget, som de mere traditionelle spraymalinger gør. På en vandbaseret spray maling er tørretiden nede på kun 45 minutter til en time. Resultatet bliver flot, og rengøringen af evt. værktøj, hænder eller andet, der er kommet i kontakt med malingen, går ganske let ved hjælp af vand og sæbe.

Miljøvenlig spray og behagelig at arbejde med

Den vandbaserede spraymaling er meget miljøvenlig, da den ikke indeholder terpentin og opløsningsmidler. Det betyder også, at i forbindelse med rengøring af værktøj og hænder, behøver du ikke bruge terpentin. Vand og sæbe er det, der skal til. Så på den måde står du heller ikke tilbage med brugt terpentin, som skal skaffes af vejen på et genbrugscenter.

Den vandbaserede spraymaling er utrolig rar at arbejde med. Der er ingen problemer med ubehag af dampe og lugtgener, som man ofte oplevede det tidligere med datidens sprays. Det er dog stadig en rigtig god idé at bruge en støvmaske, mens du maler, da sprayen forstøver malingen og sender en masse små partikler ud i luften. Sørg også gerne for god udluftning af rummet, ligesom det er vigtigt at få dækket rummet af, så du ikke kommer til at male andet, end det du planlagde. Brug fx afdækningspap eller afdækningsplast på gulvet, og dæk også møbler og andet i lokalet med plast eller andet, så du undgår ærgelser.

Mal dine radiatorer med radiatorspray

Skal du have malet dine radiatorer i en ny frisk farve, kan du med fordel male dem med en radiatormaling på vandbasis, nemlig Belton Free radiatormaling på spray.
Hvis du skruer lidt op for varmen på radiatoren inden du sprøjter den, kan du give flere lag lige efter hinanden, og du er hurtigt færdig med at sprøjte din radiator.
Med én dåse radiatorspray, kan du sagtens male en stor radiator 2-3 gange, til et helt dækkende resultat.
Vi har radiatormaling i Ral9016, som er en flot ren hvid farve.

Flotte vintage møbler med kalkmaling

I en tid hvor genbrug er på næsten alles læber, er kalkmaling på spray selvsagt også straks blevet en kæmpe succes. Denne spray hjælper dig på rekordtid med at skabe en stemning af vintage på dine gamle møbler, hvad enten de er af træ eller metal. Malingen fås i adskillige farver, så det er mest et spørgsmål om temperament, hvilken du vælger. Alle farverne ligger i samme skala med sarte nuancer, der matcher godt i det nordiske hjem. Stilen er hyggelig og hjemlig, og den sender ens tanker hen på forgangne tider. Kalkmalingen har en god dækkeevne og tørrer hurtigt op. Hvis du gerne efterfølgende vil pudse lidt af malingen af igen på kanter og ender, skal du huske at vente, til malingen er rigtig godt tør.

Kalkmalingen er baseret på vand, og den er helt uden opløsningsmidler, hvilket også betyder, at den næsten er lugtfri. Så har du gjort et rigtigt godt loppefund, som du nu gerne vil shine lidt op, er kalkmaling den helt rette løsning som møbelmaling. Den tørrer op med en mat finish, som giver dit møbel en helt særlig karakter. Kalkmaling er kort sagt en spændende type maling, som man godt kan blive lidt bidt af at lege med.

Få gode råd og vejledning

Hvis du er i tvivl om, hvilken spraymaling der passer bedst til dit projekt, så kan du tjekke vores oversigt over vores spraymaling ud. Hvis du har nogen spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Det betyder rigtigt meget for os, at vi har glade og tilfredse kunder. Vi vil derfor gerne gå en ekstra mil for at hjælpe dig med evt. opklarende spørgsmål, ligesom vi gerne deler ud af tips og tricks, der kan inspirere dig i dit projekt. Du er meget velkommen til at maile til vores medarbejdere i kundeservice på denne adresse: info@maler-maling.dk Du kan også ringe til os på nr. 23 95 20 25. Vores telefon er åben på alle hverdage fra kl. 9 til 17.