• Fri fragt ved køb over 899 kr.
 • 30 dages returret
 • Hurtig levering til døren

Spraymaling

Her finder du et stort udvalg af billig spraymaling, bla. Belton spraymaling, rustgrunder, radiator spray maling, lakspray i klar, sort, metallic sølv, guldspray, glimmerspray samt Belton Free vandbaseret spraymaling.

Spraymaling til metal, træ, sten og plast

Udvalget af spraymaling er stort og indbefatter varmefast spraymaling til radiatorer, lakspray i forskellige metaller samt rustgrunder og kalkmaling i forskellige farver samt guld spraymaling, kobberspray og sølv spray maling.
Hos Maler Maling lægger vi stor vægt på god kvalitet, og stort set alle vores spraymalinger er fra den kendte producent Belton.

Brug spraymaling til det hele

Vidste du, at du kan få billig spraymaling til lidt af det hele? Du kan bruge spraymaling lige fra metal til træ og plast, og du kan få dem i gul, lyserød og sort spraymaling – og alle mulige andre farver. Det betyder, at du kan bruge spraymaling til møbler, radiator, stakit og vægge samt metaloverflader. Hvis du har noget, der skal males, så overvej at bruge spraymaling i stedet for. Læs videre og lær mere om, hvad spraymaling kan gøre for dig.

Brug spraymaling til bil og hjemmet

Markedet for spraymaling har udviklet sig kraftig de senere år. Det er ikke længere bare nyttigt til graffiti eller gadekunst, spray maling kan også bruges derhjemme til at male de ting, du har behov for. Du kan få billig spraymaling fra Belton i alle farver lige fra sølv, guld og kobber til alt imellem sort og hvid. Det betyder, at du kan droppe pensel og spande og bare købe det hele på spray i stedet for.

Har du en ældre bil som trænger til ny maling, så kan du på en nem og hurtig måde, få malet bilen med spraymaling. Vi har de fleste RAL-farver at vælge imellem i vores udvalg af spraymaling fra Belton. Så du kan sikkert finde lige den farve din bil har eller skal være. 
Skal du have malet en gammel traktor i John Deer grøn og gul, så kan det også lade sig gøre med vores ralfarver. Eller hvis du har en gammel rød Fendt traktor, som trænger til ny maling, kan du nemt finde en lakspray i rød, som kan bruges.

Hvad skal du have malet?

Har du en radiator derhjemme, der ligner noget fra før krigen? Det er ikke noget, en hvid spraymaling ikke lige kan klare for dig. Hvis du har et stakit, der trænger til et opfrisker? Så kan sort spraymaling til træ gøre jobbet for dig. Fordelen med spraymaling i farver er, at du kan få det i lige den farve, du har lyst til. Du kan male stakittet i lige den farve, du har lyst til.

Du kan få spraymaling i alle farver:

 • Rød
 • Blå
 • Gul
 • Grøn
 • Pink
 • Orange
 • Sort
 • Hvid
 • Guld
 • Sølv
 • Kobber
 • Og mange flere

Hvis du har et gammelt plastikbord derhjemme, der ikke har set dagens lys i mange år, kan du også bruge spraymaling til plastik og andre plastmaterialer. Spraymalingen kan fås vandbaseret, hvilket betyder, at den er lettere at fjerne igen, hvis du skulle have behov for det. Vandbaseret spraymaling tørrer også hurtigere end andre slags spray maling, og du kan forvente, at din maling er tør i løbet af 1 time.

Husk at købe grunder til

Inden du begynder dine malerprojekter derhjemme, så er det en rigtig god ide at købe grunder til. Du kan både få plastgrunder, flamingogrunder og rustgrunder. En grunder er essentiel, hvis du gerne vil have, at malingen holder længe. Det skaber en klæbende overflade så malingen holder ved. Samtidig beskytter det både materialet og malingen fra hinanden, så malingen ikke trænger ind i materialet, du sætter det på.

Hvis du maler på jern eller andre metaller er en rustgrunder helt afgørende for at holde rusten på afstand. Er der noget grimmere end rusten maling? Med en rustgrunder kan du forhindre de værste misfarvninger i malingen, så overfladerne ser pæne og nydelige ud til hver en tid.

Du kan få grunder til alle slags materialer:

 • Metal
 • Plast
 • Træ
 • Flamingo

Du kan få en spraymaling billig til under kr. 70 pr. dåse. Det betyder, at du slipper for at betale for mere, end det du har brug for. Med spraymaling kan du dosere malingen meget bedre, end du kan med traditionel maling fra en spand. Hvis du sørger for at tape ordentlig til, slipper du også for irriterende dryppletter rundt omkring både indendørs og udendørs. Undgå helligdage og køb billig spraymaling i dag.

Find din yndling spray maling

Der er et hav af muligheder, når det kommer til spray maling. Så hvilken du vælger, er helt op til dit temperament. Du må gøre dig nogle overvejelser over hvad, den pågældende maling skal passe til, og hvordan du synes, den passer ind med dit øvrige interiør. Hvis du er vild med ædle metaller og pling bling, kan du vælge en maling, der får dine ting til at ligne en million. Disse sprays findes både i en krom-udgave uden glimmer og en med glimmer i. Der er også flotte spraymalinger til den maskuline stil. Brug fx en blank, sort spray til borde og andre overflader. Og sæt det sammen med metaldele, som du maler med krom spraymaling, så har du en rigtig sej og cool stil.

Tremmesenge, radiatorer og andre ting, der er svære at male med pensel eller rulle, er meget velegnede til at blive spraymalet. Til mange ting i hjemmet er hvid en populær farve, som ikke tager fokus fra rummets andre og måske mere betydningsfulde ting.

Kalkmaling som spraymaling

Hvis du er vild med gamle møbler, har du måske allerede stiftet bekendtskab med kalkmaling. Med denne spraymaling kan du nemt og enkelt give dine møbler en ny finish og et flot vintage-look.
En del af nutidens sprays er fremstillet på vandbasis og altså helt uden opløsningsmidler. Dette betyder, at du slipper for slemme lugtgener, mens du maler og i de efterfølgende timer.

Pletspray mod gamle pletter og tusch

Skal du male gamle skabe, borde, skamler eller andet, der kan have pletter eller skjolder fra kuglepenne, tusch, vand eller andet, risikerer du, at pletterne stadig kan ses igennem malingen, selv om du har gjort dig umage med arbejdet. For at undgå dette, kan du først behandle pletten med en pletforsegler, der som navnet antyder, forsegler og spærrer for pletten, så den ikke trækker ud. Når pletforsegleren er tør, kan du spraye med den egentlige maling.

Sådan arbejder du med spraymaling

Når du skal arbejde med spraymaling, er det vigtigt at holde sig for øje, hvad der ellers er i de nære omgivelser. Hvis du ikke er interesseret i at få små bitte partikler af spraymaling ud på andre ting i rummet, er det nødvendigt at dække dem af. Vær omhyggelig med afdækningen, så du ikke får dine andre ting ødelagt. På gulvet kan du fx bruge pap eller afdækningsplast, og er der møbler eller andet i nærheden, bør du også dække dem af med plast eller gamle lagner eller lignende. For at undgå at indånde små vildfarne partikler fra den sky af maling, der kommer fra sprayen, er det meget vigtigt at bruge støvmaske og at sørge for god udluftning af rummet.

Spraymaling

Spraymaling er et godt valg, når du gerne vil have et flot resultat uden synlige penselstrøg. Spray maling gør det nemt at male overflader og genstande med et jævnt og glidende lag af farve.

Her på siden finder du et stort udvalg af spraymaling til alle formål. Vi har alt fra varmebestandig spraymaling, spray grunder, kortids markeringsspray samt et stort udvalg af farver inklusive guld glimmer spraymaling. Der er derfor gode chancer for, at du finder netop den spraymaling, du leder efter, og da næsten alle vores produkter er fra Belton spraymaling, kan du være helt sikker på at få den bedste kvalitet.

Giv nyt liv til indretningen ved at male møbler med spraymaling

Møbler kan hurtigt få et helt nyt og friskt udtryk med et lag spraymaling. Det er både en nem og miljøvenlig måde at give nyt liv til din indretning. Fordelen ved at bruge spraymaling til møblerne er, at det er langt nemmere at påføre et jævnt lag samt at komme ind i alle revner og hjørner på selv de mest detaljerede møbler.

Når du maler dine møbler, har du muligheden for at give dem et helt personligt udtryk, så de passer perfekt til din stil. Det kan være alt fra en rust effekt spraymaling eller en beton spraymaling, der giver et mere råt og industrielt udseende til en sølv glimmer spraymaling eller en glitter spraymaling, der giver et sjovt og eventyrligt look.

Nem maling af radiatoren med varmefast spraymaling

Radiatorer kan nemt være noget af det mest irriterende at male, når man flytter ind i en ny bolig eller blot vil give sit hjem en ny farve. Overfladen på radiatoren kan nemlig gøre det svært at få et pænt og jævnt lag uden synlige penselstrøg. Desuden skal man være opmærksom på, at malingen skal kunne holde til varmen fra radiatoren.

Hvis du vælger at købe en varmefast spraymaling, vil det ikke kun går langt hurtigere at male din radiator. Det vil desuden også give et flot og holdbart resultat, som ikke tager skade, selvom du skruer godt op for varmen.

Få holdbare resultater med en spraygrunder

Det er altid en god idé at sørge for at lave det nødvendige forarbejde for at få et holdbart resultat med din spraymaling. Derfor anbefaler vi at bruge en spray grunder, inden du begynder at male med din spraymaling. En grunder hjælper overfladen med at blive klæbrig, og det er det, der gør, at malingen kommer til at holde længere. En grunder vil desuden beskytte det materiale, du vil male, da det danner en barriere mellem maling og materiale.

Blandt vores produkter, kan du finde en grunder til næsten hvilket som helst formål. Har du for eksempel planer om at male på metal, er det en rigtig god ide at vælge en rustbeskyttende grunder. Den vil forhindre grimme misfarvninger i malingen.

Spraymaling til cykler giver en gammel cykel nyt liv

En cykel kan være nok så grim, men hvis den stadig kører fint, er der ikke nogen grund til at skifte den ud. Her kan en spraymaling til cykler nemlig hurtigt og nemt give den nyt liv, der får den til at se langt flottere ud.

Spraymaling er oplagt til cyklen, da det er langt nemmere at få et pænt og jævnt lag på alle overfladerne og delene. Desuden kan du købe holdbar spraymaling til metal, der både beskytter cyklen og undgår misfarvning fra rust.

Auto spraymaling til bilen

Ligesom med cyklen, kan en auto spraymaling være en nem løsning til at give den gamle bil et flot, nyt udseende. Ridser og buler kan nemt få bilen til at se grim ud, men det behøver ikke at være svært at få den til at se flot og ny ud igen.

Det er nemt at male din bil med en auto spraymaling. Sørg for at vælge en farve, som du ved, du ikke vil blive træt af. Dernæst skal du vælge en type af spraymaling, der holder godt, og så er du faktisk godt kørende.

Metal spraymaling der holder

Det kan være svært at få pæne resultater, når du vil male overflader i metal. Det glatte materiale er ikke nemt at arbejde med, og det tager ofte ikke imod maling lige så godt som andre materialer.

Med en zink alu spray eller rustfri metal spray kan du sikre dig, at du får et pænt og jævnt resultat på metaloverflader - også dem, der ikke er helt flade. Sørg desuden for at bruge en god rustbeskyttende grunder, for at får malingen til at holde så længe som muligt og undgå misfarvning fra rust.

Markeringsspray gør arbejdet nemmere

Arbejder du inden for byggebranchen, sportsbranchen eller skovdrift, ved du sikkert, hvor stor en hjælp, en god markeringsspray kan være. Med markeringsspray kan du lave striber på fodboldbaner, asfalt eller på træer, der skal fældes. Du kan også vælge en korttids markeringsspray, der kan være en stor hjælp, når du kun vil lave midlertidige markeringer for eksempel til en tidsbegrænset begivenhed.

Vi giver altid god service

Hvis du midt i dit malerprojekt eller bestilling af spraymaling m.m., bliver i tvivl om noget, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vores personale i kundeservice har den fornødne ekspertise i alt, hvad der drejer sig om maling.