• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Wallstickers

På denne side finder du masser af flotte wallstickers. Vi tilbyder wallstickers til noget nær enhver smag, og har også en wallsticker til dig.

Wallstickers kommer på et ark og er klistermærker, som er lige til at sætte op på væggen. Herefter er det nemt for dig at sætte din wallsticker op, da opsætningen kræver hverken lim eller klister. Faktisk kan du sætte wallstickeren op, som du vil, og hvor du vil.

Korrekt opsætning af wallsticker

Det er dog altid en god ide at følge anvisninger. For eksempel skal du jo sørge for at sætte verdenskortet korrekt op, så Danmark ikke pludselig har Zimbabwe som nabo eller sådan noget.

Målene på wallstickerne er målene, når de sidder på det ark karton, som de er monteret på, når du modtager dem. Da du selv suverænt bestemmer afstanden mellem de små klistermærker, der er i en wallsticker, kan det godt variere lidt i størrelse, hvor store dine wallstickers bliver, når de kommer op på væggen.

Har du spørgsmål om vores billige wallstickers, så skriv til os på info@maler-maling.dk eller ring på telefonnummer 23952025.